Elin har piffat

 
På tisdag kommer målaren, det ska bli så kul så det är snart dags att ta undan lite saker och få upp tapeterna. Elin har piffat lite på sitt rum med nya saker från Wahlmans Interiör , jag köpte dessa snygga lampskärmar Flos från dem för ett tag sedan. Wahlmans ger 5 % av sin vinst till barncancerfonden det gillar vi, sakerna fick hon som presenter. Så gulligt av dem. Lamporna betalade mamma. 
 
 
 
Så har en fluffig härlig matta flyttat in i henes walk in closet. Ska fota lite mer bilder på det i helgen. Så mycket skönare på golvet där inne nu.
 
Men nu ska jag fixa lite frukost här, duka lite fint och vänta att barnen kommer ner. Mannen fick hoppa in och jobba en stund idag, men sedan är han ju ledig nästa vecka så det blir skönt. Då kan vi ha fokus på båda barnen och få vara med båda, blir en bra vecka trots allt.
 
Ha en fin dag!
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Elin har piffat”

  1. Den fluffiga lampan är verkligen härlig! Och så skönt med dressingroom. Vi håller just på att göra plats i garderoberna för tredje barnet som kommer snart, känns helt omöjligt, bara går runt och flyttar ikring saker 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *