Walk in closet blev med matta

 
Nu har vi gjort klart det sista i Elins walk in closet, det blev en fluffig vit matta på golvet tillslut. Så mycket mysigare att gå där inne nu. 
 
 
 
Så skönt att bli klar med saker som man tänkt på länge. Nu gör vi färdigt Elins två rum så är det Philip som ska få en säng sedan och lite mer mys. 
 
 
 
När sommaren kommer och våren då vet jag att jag bara vill vara ute och då blir det nästan inga inköp här inne. 
 
 
Så nu är det klart och det blev ju toppenfint och mysigt med matta. 
 
Mattan hittar du här.:
 
Är det något annat du undrar över mer så svarar jag i mina kommentarer. 
 
Ha en toppendag!
 
Kram Lotta
 
 
Adlink

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Walk in closet blev med matta”

 1. Så fint det blev. Håller med att på sommaren blir det inte mycket inhandlat. Just nu har jag dock shoppat en del. Idag beställde jag regnkappa och låga stövlar från Odd Molly, det blev lite dyrt, men med tanke på hur vädret är i detta landet kan det vara kul att kunna klä sig i nåt snyggt när man ska ut. Ha en fin söndag, kram.
  Carolina

 2. Åh vad fint det blev. Konstigt detta att det alltid finns folk som tror att ni får sakerna till ett mycket bättre pris eller till och med gratis. Och förresten om det vore så, så är ni till 100% värda det.

 3. Åååååå….så FINT det blev, inte utan att man blir lite avundsjuk MEN DU är verkligenvärd detta!!!! Underbart med den härliga vita mattan. Vacker lampa också o fin tapet!! Ha det så mysigt Elin i ditt FINA rum o krya på dig, tänker på dig och er anda också…så klart!! RAM 🙂

 4. Det måste vara underbart för dig Elin att få vistas där. Ett alldeles eget underbart rum. Krya på dig.
  Jag undrar var den fina taklampan är köpt?
  Kram Fidelie

 5. Hej!
  Vilken fantastisk walk-in! Det är en fantastisk blogg du har 😊 Vilken resa ni gjort och gör. Gripande att läsa. Fick en idé till min egen lilla walk-in – stången under snedtaket? Var, när, hur? Utbra lösning ju!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *