En heldag med sonen

 
 
 
Har haft en mysig dag med Philip i Norrköping, det är så fint där med allt vatten och husen runtomkring men själva shoppingen är väl inget att hurra för. Gillar ju mer affärer när man går ute än gå inne i stora shoppingcentra och i Norrköping ligger de på rad.
 
 
 
 
Men som sagt en supervacker stad med fina Knäppingsborg, där är supermysigt på sommaren. 
 
 
 
Vi skulle handla byxor till Philip var det tänkt, vi hittade två par jeans och sedan hade vi bestämt att fotbollsskor skulle han och pappa åka och titta på senare i veckan, men såklart kom vi till fotbollsskorna och exakt dem han ville ha 🙂 Så nu är han klar för en ny fotbollssäsong med skor, tröja och benskydd också.
 
 
 
Så blev det såklart lunch också, jag tog en sallad, blev med bulgur vilket inte är så bra med lchf men ibland får man fela lite. 
 
 
Så har handlade vi hem skaldjur när vi är själva. Både han och jag älskar skaldjur.
 
 
 
Nu har jag tagit på mig mjuskiskläderna och krupit ner i sängen.
 
 
Innan jag kröp ner måste jag visa Elins nya jacka också , så snygg. Önskar den var till mig 🙂 men den är för liten i storlek xs, ett tips till er däremot. 
 
Nu ska jag jobba, reportage ska skickas till Tyskland och så svara på mail, tjohej. Det man inte gör på dagen får man göra på kvällen 🙂 imorgon kommer målaren också och ska tapetsera och jag har inget fixat ännu. Ikväll har vi alla fall bokat resa och hotell till Malta, så kul!! Ska berätta lite mer om det senare. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En heldag med sonen”

 1. Hej hej vännen!
  Men ååå vilken mysig dag ni haft!
  Det på minner mig om att jag måste försöka få en date med min son snart..;)
  Sist jag försökte blev det bara en snabb lunch för han passade på att ta ett extra pass på jobbet…haha… så gärna ville han umgås med sin mamma…

  Tänker på er ännu mer än vanligt i dag för Kajsa har lämnat blod igen…. å skänkt den lilla summan man får till Barncancerfonden..
  Hon gjorde ju det förra gången också…
  Jag tänkte på Elin sa hon och då rann mina tårar…
  Älskade unge!!
  Kram du fina… saknar dig så..
  Spänannde med Malta. Där har jag varit en gång då barnen var små…
  Det var jätte fint där..;)
  Kraaaam Katarina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *