Kaffe och te ute

 
Häromdagen var det vår i luften, Elin och jag drack te och kaffe ute och det var mysigt. Nu är det snö och kallt igen, men på sportlovet ska det vara lite snö tycker jag. 
 
 
 
Jag frågade Philip igår om han ville hänga på till Stockholm på måndag, men han sa att han tycker det är lite långt. Vi ska ju åka för hans skull för jag kan åka själv en annan gång istället så nu har vi ändrat oss. Blir så troligtvis Norrköping istället, där är vi så sällan och så kanske Linköping också. 
 
 
 
 
Han är så härlig att göra saker med, han är lite som mig. Gillar när det händer saker, men han tycker att åka bil är långtråkigt.
 
 
 
 
 
Elin ska ha skola idag,  jag ska passa på att åka och handla och sedan ska det bli lite mys igen. Elin och jag har presentkort hos min vän Louise på Ellens salong i Linköping som hon ska få utnyttja. Så en bra dag till innan hon blir inlagd på måndag och så hann jag städa igår också, skönt att slippa tänka på det. Trevlig fredag! 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Kaffe och te ute”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *