Himmelsby spa

 
Igår så hörde Elins fröken av sig och var sjuk så skolan blev inställd idag. Eftersom Elin är ganska mycket hemma så spontanbokade jag Himmelsby spa. Vi har vunnit en tävling där och och fick gratisspa. Så bjöd vi med min mamma istället. 
 
Idag blir det mobilbilder igen, så svårt att ta med kameran när man är borta och ska bada, Här har ni en liten kille som också ville åka på dagspa 🙂 
 
 
Himmelsby ligger inte så långt ifrån där jag bor och vi har bara varit där och lunchat innan. 
 
 
De har byggt om för inte så länge sedan så byggnaden är väldigt fin inrett och det har de lyckas riktigt bra med. 
 
 
 
 
Nu var det bara vi och två till som hade spa och det var skönt. Däremot finns inte så mycket att välja på så i framtiden skulle de vinna på att investera i fler bassänger tror jag. Om man bara vill ha lite dagspa så känns det helt ok, men tyvärr var utomhusbadet i alls så fräscht i vattnet. Vårt bad hemma luktar klor och är rent och fint, sånt tycker jag är viktigt, man vill ju gärna inte bli sjuk. 
 
 
Trevligt var det i alla fall och stunden att få vara tillsammans. Min mamma hjäper oss med allt, hon är ju bara bäst! Om jag kan bjuder jag gärna med henne på saker, hon är ju sjukpensionär och ont i sina leder och har aldrig haft möjlighet att åka på så mycket. 
 
 
 
Innan vi åkte hem för att hämta lillebror tog vi lunch, jättegod mat och så fint dukat. 
 
 
 
Innan vi åkte så var det lite kaos här hemma för jag bara lämnade allt , men nu har jag hunnit städa också och jobba lite. Har tagit ett stort beslut idag i mitt företag också som känns toppen. 
 
Min fina vän Helena har bjudit mig på restaurang ikväll, en av mina favoritställen och tapas ikväll igen. Lyckliga mig! Så nu ska jag sätta på lite smink på ansiktet och svira om. Ha en fin kväll!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Himmelsby spa”

  1. Så underbart att spontanboka spa sådär! Lovely att kunna unna sig ibland. Ser ut som ni hade en skön dag. Önskar en fin kväll med vännen och en trevlig helg!
    Kram Anna

  2. Förlåt men skulle vilja berätta lite om klor. Bad ska inte lukta klor. Klorlukten kommer av att kloret reagerat med olika kväveföroreningar, t ex urin och svett. Så har man mycket föroreningar i badet börjar det lukta klor. Nu kanske deras bad var ofräscht av andra anledningar, men luktar det inget är det ett bra tecken.

    1. Vi har både pool och spåbad hemma och mäter med sticka för att det ska vara rent, den lukten känner man. Vattnet ska både se rent och lukta klor, jag kallar det lukta klor. Jag tror du förstår vad jag menar. När löddret i vattnet inte är rent och det luktar om kroppen när man går upp då är vattnet inte bra. Det var nog dags att byta filter. Har varit på så många spa , men jag vet inte hur jag förklara i ord 🙂 kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *