Stjärna och vara den man är

 
Häromdagen så stod jag ute i min verkstad och fixade den här stjärnan som jag satte hos hönsen. Den blev väl inte så sådär supersnygg, men det är ju inte så skitnoga 🙂 Hönsen bryr sig inte så mycket om hur den ser ut, men de kommer ut och tittar och undrar vad som händer. Hönor är härliga, de ser och förstår mer än vad man tror. 
 
 
 
Jag tycker det är viktigt att visa sådana här vardagsbilder också, när man ser ut som vanligt. Jag menar mer än 50%  min tid går jag så här, osminkad, skitig och vardaglig. Jag vill ju att ni ska få dela hela mitt liv och inte bara när jag är uppklädd. 
 
 
När jag kommer in så skrattar jag lite åt mig själv, älskar ju Kari traa här och har olika strumpor gör ju inte så mycket. De värmer ju lika bra ändå. Mina arbetskläder kommer annars från Sharpman här. Att vara varm är det vikigaste när man är ute. 
 
 
Ha en fin fin fredagkväll, nu ska jag hem och dricka vin….
 
Återkommer senare…
 
Kram Lotta
 
 
Inlägget innehåller Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Stjärna och vara den man är”

  1. Stjärnan är hur charmig och fin :som helst :)) Du är dig själv Lotta och de e ju det vi gillar med dig. Ha enf fin helg🎄( en fråga bara vilken storlek har du på din odd molly badrock/morgonrock?)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *