Howard soffgrupp

Mer bilder på soffgruppen från Trademax har ni önskat ( denna modell heter Lyx) och vi är fortfarande väldigt nöjda med den.  Jag vet inte om man ser modellen ordentligt men soffan är svängd.
Idag ska vi till våra grannar i torpet på glöggmys. Det ser jag fram emot och så ska vi byta vattenkranar i köket. Hoppas det går bra och mannen inte blir allt för galen 🙂
I veckan som kommer blir det mycket hemmajobb. Har en massa att göra och jag känner det gått bra att resa denna veckan, över förväntan men nu ska det bli skönt att landa igen och komma ifatt. Nu har jag en massa bilder att ta hand om och mycket som ska fixas till bloggen och måndag ska jag ha tjejmiddag här med glögg i orangeriet och bad i spabadet. Kommer bli galet kul, som alltid när man man umgås med mina gamla tjejkompisar.
Nu ska jag sätta mig och fundera på om jag ska investera lite i ny utrustning, skulle behöva två nya objektiv , stationär dator m.m. När Elin varit sjuk så har inte det känts så viktigt men nu när jag igång igen så är det viktigt att ha bra utrustning. Ska fota bilder nästa vecka.
Ha en fin dag bästa läsare!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Howard soffgrupp”

  1. Jättefint blev det med sofforna 👍 Lite nyfiken på vad du har för kamerautrustning ? Vet ju att du fotar m Sony , vad har du för objektiv och vad är det du vill ha ? 🙂
    Kram Anna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *