Julbord Ombergs turisthotell

Idag var det dags att gå och äta julbord med familjen på Ombergs turisthotell. Lite suddiga bilder för det var så mörkt inne och jag använder aldrig blixt. ( både kamera och mobil)
Klänning här, väska här , örhängen  här
Att äta julbord med familjen tycker jag är viktigt, både att göra något tillsammans och få åka bort lite. Jag blir ju inte bjuden på något julbord av någon, så min chef får bjuda sig själv 🙂 Klänningen på som jag har visat tidigare.
Elins klänning har hon fått av sin kusin
Så fick man sno en bild när Elin var fin som också ställde upp på kort. Det är ju inte så ofta man får ha barnen på bild nuförtiden.
Mina fina killar fastnade också på en bild innan vi for iväg.
Julmaten på Ombergs turisthotell får full poäng. Så himla gott och fräsch mat. Jag hade kört fasta hela dagen så detta var det första jag åt för dagen så det fanns plats att fylla på.
Smakade många efterätter dagen till ära. Annars höll jag mig till mycket fisk och kött och många smårätter som var supergoda.
När vi skulle åka hem hade det börjat snöa och det passar ju så bra tills imorgon då jag ska ha mina tjejer här på glögg och mat. Nu vill jag ha frost.
Nu ska jag se till att få undan lite jobb för imorgon blir det bara fixa inför tjejmiddag.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Julbord Ombergs turisthotell”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *