Gråter så lätt nu….

 
Vilken dag jag hade igår. Vakande till sol och snö och hade hela dagen till att fixa inför mina tjejkompisar som skulle komma på kvällen. Så tacksam. Blev så berörd av allt det vackra när jag kom ut tårarna kom. Gråter så lätt nu, precis som förra året vid jul. Livet är sannerligen vackert när alla finns här. Hur skulle vi haft det om Elin inte överlevt sin cancer? Hur har föräldrarna det som inte fått ha kvar sina barn? Så många tankar varje dag. Så mycket tacksamhet.
 
 
 
Nu ska jag jobba undan lite här och jag har så många vinterbilder att visa er.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Gråter så lätt nu….”

  1. Bara gråt(jag har skrivit det förut,men skriver det igen)-gråten läker Dig!Så mycket som Du har gått igenom,så är det inte ett dugg konstigt om det finns en "gråtreservoir" i Dig!Jag tror det är ett friskhetstecken att Du gråter lätt!
    Ser fram emot nya härliga bilder!!
    Kram Lena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *