Hej Göteborg

 
 

Nu har jag landat på Munkedal herrgård och här ska jag bo inatt, tänkte jag skulle blogga lite vad jag gjort idag innan jag ska hoppa i duschen. Hade lite tid över till det. Har haft en härlig dag och ingen stress, så himla mysigt och lite nya butiker har jag upptäckt.

 
 
När jag kom till Göteborg sken solen. Gick från Liseberg för jag gillar att promenera.
 
 
 
Först ut var jag på fina Alvhem, där har jag aldrig varit förrut så det var roligt att få se. Alvhem är ju annars grymma på att styla och sälja lägenheter. 
 
 
 
 
Jag tog också en tur in på saluhallen. Besöker alltid saluhall om det finns. Så speciellt stämning där inne och mysigt att gå och titta på allt man kan köpa. 
 
 
 
Inne på Leilas general store fanns mycket fint som jag skulle kunnat tänka mig. Skulle vilja ha en sådan där stor och rejäl sockerkaksform men det får det bli en annan gång. 
 
 
 
 
När jag kom in på Artilleriet så stannande hjärtat en stund 🙂 där inne är så fint så man dör lite. Jag bara gick flera, flera varv och njöt. 
 
 
 
 
I hörnet besökte jag även The Kitchen som tillhör Artilleriet. Lika fint där. Bara älskar allt där inne! Köpte en liten sked som vi ska ha i saltskålen. 
 
 

 
Så var det dags för lite mat. Körde fasta fram till lunch idag så vid lunch var jag hungrig. Det blev Pour Bon, där valde jag en veg chevresallad som var supergod. Himla trevligt att gå ut och äta med sig själv tycker jag. Jag gillar sitta och titta på folk och trivs bra i mitt eget sällskap, sådan är jag 🙂
 
 
 
 
Efter maten blev den en tur till Floramor och Krukatös. Älskar det stället. Skulle kunna ta hem allt i den affären med. Jag handla sällan blommor om jag inte är hemmakring för jag vill inte släpa omkring på dem, men gå och få inspiration är så kul. 
 
 
Så var jag vidare inne på en massa olika butiker som jag inte har fotat tex. Lexington, Zara home, Royal Design. Kollade in Spood som hade rabatt nu här , blev ett köp som jag visar senare. 
 
 
 
Mysiga butiken Grandmas tog jag sist av allt för där köpte jag mina assietter Matteus som jag nu sparat färdigt på och så några fina torkhanddukar i Lexington. 
 
 
Sedan började Lotta bli trött i benen och kaffesugen så jag styrde kosan mot Ljungskile och tog en sallad och kaffe på Cafe Flora och en snabb sväng till Sprudla fast jag ska dit egentligen imogon igen.  Så mer bilder från Sprudla visar jag senare. 
 
 
 
 
 
 
Nu som sagt ska jag mysa ner mig i sängen och så får det bli Ernst på play innan jag somnar. Imorgon efter frukost är det reportagedag.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Hej Göteborg”

  1. Så mysig dag du haft….Känner inte till Göteborg så värst mycket men efter sett dina fina bilder så behöver det bli ändring på det…skulle behöva info var allt ligger …kan bli en senare fråga….ha det bra …Kramar Lena i Färjestaden

  2. Tips om du åker från Munkedal till Ljungskile idag är att ta vägen om DeVal som du tipsat om, deras butik ligger strax norr om Uddevalla, där kan man göra massa fynd.
    Bor själv strax söder om Ljungskile. Det skulle vara kul att titta in till Sprudla och säga hej till dig idag, men får nöja mig att se dina fina bilder från även mina favoritbutiker från sängen. Här hemma ligger vi hela familjen vinterkräksjuka.
    Jag önskar dig en fin dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *