Mitt julhem 2016

 
Kära läsare, skulle vilja omfamna er och ge er en stor kram. Säga att ni är fina , värdefulla och att ni ska vara rädda om er. Här har lugnet lagt sig och jag ska ut nu och njuta av solen och städa hönshus. 
 
 
Kruka Miljögården
 
 
Vas här 
 
Tänkte jag skulle bjuda på några bilder från vårt julhem. Här får blommorna och ljusen vara det som lyser upp vårt hem och så människorna, för det är människorna som är julen, att vi är här. 
 
 
 
Jag är inte klar med allt som jag önskat till jul, men nu lägger jag stora tvätthögen åt sidan och ägnar tiden till livet istället. Att vara en stund, känna livet och solen i ansiktet. Jag blir bara sur och bitter om jag pressar mig att ha ett perfekt hem. 
 
 
 
 
 
 
Ser ni vad rak granen är 🙂
 
 
Dagen före julafton och här ska ätas god ostbricka men massa frukter, vi ska grilla ute, hoppa i badet osv. Jag kanske återkommer om jag får tid över. Annars bjuder jag på fler julbilder en annan dag. För er som inte återkommer förrän efter jul så vill jag önska ER God Jul. Må ni få julfrid alla. 
 
Kramar Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Mitt julhem 2016”

  1. Vad ombonat och fint ni har det! Här är allt kaos – mest inombords känns det som, det är verkligen inte arbetstagarens jul i år och känner mig så trött och sliten. Men lite ordning ska det bli här hemma under dagen och ikväll klär vi granen och äter Janson som kvällsmiddag, vår lilla tradition 😉 Make och son jobbar som vanligt till kl 17 så det är först på kvällskvisten vi är samlade, får bli bra det med. KRAM och God Jul Lotta! (och jag tänker på en kund som sa till min man att hans högsta önskan var att fru o barn ska låta bli instagram under julafton, så jag önskar väl detsamma, att jag ska låta bli sociala medier får bli ett jullöfte 😉 kram

  2. God jul till dig och din familj. Skulle precis börja med tvätten när jag läste ditt kloka råd, jag lägger också undan tvätten. Det blir ju jul ändå. 🎄

  3. God jul till dig och din familj! Har följt din blogg i flera år nu, och det är alltid så inspirerande! Jag hoppas du fortsätter en massa år till!!

  4. Tak, og glædelig jul til dig og din familie!
    Her har jeg ladet julefreden sænke sig. Vi er klar til at det kan blive jul – selv om sofabetrækket ikke blev vasket, og selv om her ikke er helt så megen julepynt som planlagt 🙂 Nu vil vi bare hygge os sammen.

  5. God Jul till dig och din familj! Det viktigaste är att vara här och nu och släppa alla kraven. Tyvärr gick jag igenom svår sjukdom innan jag kom till insikt om det men försöker ta vara på nuet precis som ni.
    Kramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *