Sova och snittblommor

Dags att sova och imorgon blir det torget för att köpa snittblommor. Ska bjuda på lite helhetsbilder också som jag brukar fota så här före jul. Imorgon fyller vår Finduskatt 2 år också, det ska firas. Älskade fluffiga kisse som är det bästa som hänt vår familj senaste åren.
Kram Lotta
 …………………………

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sova och snittblommor”

 1. Mia, 46 år, Småland!

  Älskar att skriva och jobbar på att få min blogg att växa uppåt och min blogg ska handla om mina diganoser och psykisk ohälsa och får ut den till allmämheten. Här blandas vardag, diagnos, bilder (både systemkamera och mobil) med tankar och funderingar om det här med diganoser och psykisk ohälsa m.m

  Jag har skapat denna blogg för att få dela med mig av mina tankar kring psykisk ohälsa berätta om hur det påverkar mig och förhoppningsvis kanske kunna stötta andra!

  Mina diagnoser är autismspektrumstörning, Asperger, Autism, Utvecklingstörning, OCD, depression och m.m

  Ställ gärna frågor i fall ni undrar något ingen fråga är för dum!

  Vill ni ha kontakt med mig så får ni fråga efter den! Min E-mailaadress!

  Vågar du följa med på resan i min blogg? Nu drar vi i gång!

  Min blogg är personlig mest och man får läsa om vad som pågår i min vardag.

  Mer får du veta efterhand vad som kommer att hända fram över!

  http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

 2. Såg en sådan i fönstret till butiken Big Box, men tyvärr verkar den affärskedjan bara finnas i Stockholmsområdet samt vid norska gränsen.

 3. Tror att Miksi i Mjölby har just en sån jacka, var inne där häromdagen. Önskar dig och din familj en riktigt härlig och fin jul och ett Gott nytt år! Kram Åsa

 4. ​​​​​​​​​​​​Dags att vakna upp innan det är för sent! Håller er nyktra hela jul helgen och låt bli mobilen. Låt den får sova hela julhelegn! TÄNK PÅ BARNENS JUL I FÖRSTA HAND! Ni gör en bamse tjänst om ni gör detta! Dom kommer att minas en fin jul högtid och fina föräldrar. När dom är vuxna. Ni har igen det när era barn är vuxna. dom kommer minas er nyktra och välstadae, mobilförbud. Ni har igen det! Tror mig! Jag har vuxna barn! Jag har fått mycker tillbaka! Tack vare att vi har skäpts oss alla dess år. Tänk på detta! Till önskar er en fin nykter, mobilförbud God Jul! DETTA ÄR BARNENS HÖGTID!!! HÅLLER NI MED SÅ DELA MED ER AV BUDSKAPET TILL ANDRA FÖRÄLDRAR, MEDMÄNNISKOR SÅ RÄDDA VI MÅNGA BARN DENNA JUL!!! GÖR EN BAMSEJÄNST NU INNAN JULHELGENS BÖRJAN!!!
  Min bloggadress: http://hemmamammafru.bloggplatsen.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *