Själv ska jag hoppa i duschen och åka och handla maten

 
Jullovet startar idag för barnen, det betyder sovmorgon för mig med. 18 dagar räknande jag igår, så skönt det ska bli. Philip tog skjorta, fluga och kavaj till skolan idag och ville inte bli hämtad utan skulle ta bussen hem. Speciell känsla kommer jag ihåg när man blev avsläppt av bussen och visste att man var ledig. 
 
Själv ska jag hoppa i duschen och åka och handla maten. Sedan ska det plockas ordning här, bytas lakan, tvättas mattor osv. Städningen får jag hjälp med på fredag, så det ska bli så skönt så den kan jag tänka bort. Första julen som jag inte själv ska storstäda.
 
 
Jag längtar efter snön, men vädret styr vi inte över. Det gillar jag. Skönt att vi inte kan planera och styra allt här i livet, en del saker blir som det blir. Igår fick vi frågan om Elin är friskförklarad nu? Det är 6 år kvar, 6 år och fram till dess har vi livet framför oss. Vackra fina livet med allt vad det erbjuder. Bästa gåvan att bara få finnas här. Nej man kan inte styra över allt, men man kan välja hur man vill se på saker. Så nu ska jag snart åka och handla mat till min älskade familj, var tacksam att jag har pengar så jag kan det, att jag har en bil att åka i, ett hus att bo i , en familj som jag kan få fira min jul med, ett jobb som gör jag får vara hemma med barnen osv. Så himla lycklig över att få vara här i nuet, den här dagen och kan handla mat. Det betyder att jag lever. Allt är bra. Ta hand om er.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Själv ska jag hoppa i duschen och åka och handla maten”

 1. Härliga vinterbilder Här i Värmland är det regn.
  Har en liten fråga om du vill svara. Blir du inte ledsen och lett när folk här i svarsfältet ska hela tiden kommentera hur du ska och inte ska göra. Sist nu vad det färgen på bilen som nån hade åsikter om att du inte borde ta av olika anledningar. Jag skulle bli jätte ledsen.
  God Jul på er
  /Ann-Sophie

 2. Vika fina bilder. Ja, visst önska man sig en vit jul, men det viktigaste är som du skriver, familjen och livet. Att få leva i nuet och vara tacksam. Allt annat är bara materiellt och har inget värde. Skönt att kunna vila i det att man inte kan kontrollera allt för ofta är det just det som gör att man blir stressad. Önskar er allt gott och ha en riktigt God Jul, kram./ Carolina

 3. Fint. Idag är jag tacksam över att jag snart ska sluta på mitt trista jobb för att slänga mig hejdlöst in i ett eget företagande äventyr. Jag är tacksam över mina katter som stryker omkring, vart gamla nedslitna hem som är så hembonat, att det är frisk och ren luft där jag bor och att vi har lyxen att hämta dricksvatten från bergen direkt ur fontuanen utanför. Den som aldrig sinar. Jag är tacksam över att vara frisk och att jag snart ska få träffa HELA min älskade familj för att mysa i jul. Livet är gott.
  Tack för att du påminde mig om att fånga dagen.
  Xxx

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *