Mat till fåglarna

 
Nu är vi hemma igen efter en heldag i stan, har haft en mysig dag med min man. Ska visa er senare ikväll 🙂 Nu skickar jag bilder till Tyskland som de ska trycka i ny bok som ska heta Hyggelig och då visar jag er dessa så länge. 
 
 
Ikväll ska jag slå in sista klapparna och korka upp lite glögg. Imorgon ska maten inhandlas och sedan får jag hjälp med städningen dagen före julafton. 
 
Ska nog se om jag kan skaffa mig en kärve, gillar mata fåglarna och se dem utanför fönstret. Nej dags att ta tag i dagens jobb och dricka upp kaffet. Hoppas allt är bra med er alla läsare och ni slipper allt för mycket stress.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *