En resa i paket om jag får önska..

 
Jag fick en fråga om kunde tipsa om vad jag köper i jullklapp till min man.  Jag kan tyvärr inte tipsa om det för han läser min blogg och så har vi inget köpt och inte planerat att köpa heller. Jag längtar efter skidresa och en semester till värmen och så har vi en resa till New York som väntar. 
 
Så om det blir som jag önskar så bokar vi några resor och sparar till dem istället. På min mammas sida ska vi inte ge så många klappar för vi ska på spa tillsammans istället , men på min mans sida har vi handlar klart. Det känns bra. 
 
 

 
Så nu är det mest att köpa klart till barnen. Philip han har redan fått vinterjacka och skor innan julafton för det kunde inte vänta. 
 
Nej nu ska jag byta kläder för att gå en promenad med min vän Helena.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En resa i paket om jag får önska..”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *