Mot Göteborg och min vän Linda

 
 
Idag ska äntligen iväg på en sådan resa som jag gjorde mer förr. Jag har längtat efter dem, att både psykiskt och fysiskt orka med dem och känna den där glädjen igen att vilja upptäcka och ha kul. 
 
Jag tappade den några månader när Elin började bli bättre då kom min trötthet efter leukemin. Men nu är min glädje och energi tillbaka och jag vågar mer och mer leva som innan den hemska sjukdomen kom in i vårt liv. Det tar tid att komma tillbaka, men det har jag och det får lov att ta tid. Jag är ännu bättre på att njuta av nuet nu och den där rastlösheten har blivit bättre, men sedan har ju andra saker tillkommit som jag får jobba med. 
 
 
 
Jag har prövat mig fram lite. I början var det jobbigt att åka och handla, ett tag ville jag bara vara hemma och ett tag villle jag inte åka ifrån min familj. Jag är vanligtvis en ganska rastlös person som älskar att upptäcka så jag har fått lära mig på nytt att lära känna mig själv och vad min kropp och hjärna klarar av.
 
 
Nu är jag här igen som jag vill vara. Idag åker jag till Göteborg och ska gå och bara mysa en hel dag, sedan ska jag uppåt kusten och sova på herrgård och på fredag blir det julreportage igen. Sedan ska jag också besöka min vän Linda och hennes fina Sprudla. Stjärnorna som hänger här i fönstret är från hennes butik. 
 
 
Kruka Tine K, gran köpt på Enkla TIng Helsingborg, tomte Rolf Berg och lyktor gamla finns ej längre
 
Jag har fixat så bloggen är full med inlägg under tiden och så får ni se lite vad jag gjort när jag kommer hem. 
 
Ha en fin dag! Det blev visst lite fönster idag igen 🙂 jag gillar visst fota fönster. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Mot Göteborg och min vän Linda”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *