Våran dag från mobilen och klumpig är man

 
Alla bilder från mobilen
 
Vi började dagen med att börja måla i orangeriet, jag målar inte, jag hejar på 😄 idag skulle vi iväg så jag satte inte igång med något. Jag kladdar så mycket så jag får inte måla, jag håller mig till stenläggningen. Det skulle köpas lister men det kom lite annat emellan. 
 
 
 
Väska här, tröja här, skor här, linne här och kortbyxor här
 
Sedan klädde vi om för att fixa lite ärenden. Jag skulle köpa lite växter till första etappen stenläggningen utanför orangeriet. Ska sätta några buxbom i gruset, har redan några i kruka som jag ska sätta ner i marken istället och så köpte jag till lite annat. Ska göra en rabatt i hörnet in mot hönshuset. 
 
 
Valde klätterros Kordes Rose Moonlight med både gult och rosa i, tror den blir fin i det hörnet, så lite andra växter. Vill ha en honungsros också och en massa annat men jag tar lite i taget så jag hinner spara undan och så att växterna inte står i kruka för länge. 
 
 
 
Sedan åkte vi också till Linköpings trädgårdhandel och tittade och tog lunch på tropikerhuset. 
 
 
Sedan var det dags för Elin att få dropp igen, näst sista vincristinet. 20 stycken av bara detta droppet har det blivit under behandlingen. Så mycket gift av alla olika sorter för att bli frisk och detta har varit ett av Elins värsta med alla nervsmärtor.  Men det känns underbart att vi närmar oss slutet av denna resa. ”Tänk så fort det gått ”sa sköterskan, ”nej det har inte gått fort för oss. Det känns som vi hållit på i flera år med detta så mycket har det hänt”.  
 
När jag hämtade kaffe kände jag dock lite sorg, kommer sakna personalen. De har varit fantastiska!! Nästa måndag får Elin sina två sista dropp i behandlingen sedan har vi lite annat kvar, men på måndag är sista vincristinet och cyklofosfamiddroppet som är så farligt. Snart, snart är detta över. 
 
 
 
 
Elins skor här (var någon som undrade det, finns massor av snygga olika i Nike) 
 
 
 
 
När vi kom ut från sjukhuset så spöregnade så vi satte fart mot bilen och jag kände att det blev halt så jag ramlade, hej och hå. Som tur var så hade mannen sjukväska med sig så vi kunde tvätta redan i bilen. Nu har jag tvättat med vatten och alsolsprit så nu får jag försöka hålla detta rent och låta det få andas så det läker. Tyvärr hann vi inte med alla ärenden men det får Kalle åka och fixa imorgon. Det ska köpas lister och jag ska beställa storgatsten. 
 
Det var vår dag…mannen är ute och målar igen och jag ska jag inget mer göra än att jobba vid datorn och vila mina fina knän 😁
 
Kram Lotta
 
Adlinks

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Våran dag från mobilen och klumpig är man”

  1. Aj aj aj lilla snuttan…det där ser inge kul ut alls…
    jag liksom kände hur ont det gjorde…å jag hade nog blivit som ett ynkligt litet barn som vill bli upplyft i knät, vaggad och omplåstrad….staaaaackars!

    Men oooooj vad skönt att det snart är sista.
    Då får ni fira nästa vecka!! Fira sista av just det och fira livet!
    Kram du fina!

  2. Hej där och tack för allt underbart och vackert du delar med dig av. Hoppas lilla Elin snart mår bättre igen. Ville säga…..tänk dig för innan du planterar en honungsros. Så å såå vacker och doftar ljuvligt. Men hjälp, vad den skräpar. Blommar ju bara ett par veckor. Vi tog bort vår stora honungs idag. Ha det underbart. Kram Inger

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *