Trädgård orangeri

 
 
Godmorgon, nu blir det kaffe och mysa en stund. Tre dagar till som vi kommer jobba aktivt tillsammans på detta hus, för sedan ska Kalle börja måla staket också på våra altaner innan hans ledighet är slut. På måndag får Elin två starka och lite farligare dropp så hon kommer troligtvis bli sämre av och blodvärderna sjunker. Så i helgen kommer vi vara så mycket vi kan här för sedan vet vi inte hur dagarna ser ut. 
 
 
Idag ska vi lägga in golvet, det ska städas och det ska skyfflas sättsand så ska jag köra tegel som ligger bakom vår gamla skola. Sedan fortsätta med utemiljön om det blir tid över. 
 
 
Före
 
 
Så lite förebilder så ser ni att vi är på gång. Att gräva bort gräsmattan tar sådan tid, men det är det värt om man ska lägga grus. Har man inte ett hårt underlag så ska man även lägga stenkross. Hos oss har det redan varit grus när det var skoldass så vi har bara grävt bort gräset, lagt markduk och lägger på grus. Sedan brukar man behöva fylla på varje år för att hålla det snyggt.
 
Så nu blir det lite jobb först på datorn, kaffe och sedan ut och lägga golvet. Tjohoo så kul!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Trädgård orangeri”

  1. hej, Lotta! Detta kommer bli så fiiint! Lite avundsjuk, faktiskt…Att ha så många hus att göra om, vilken lycka. Men det måste till intresse och kompetens också. Det finns ju hos er!
    Kram, glöm inte att vila dej ibland!
    Lena i Blekinge

  2. Du är en kvinnlig Ernst! Fast mycket bättre, men när det kommer till att fixa och sprida värme och inspiration (och göra fint, för det ju gör han faktiskt ofta också) så är du en Ernst. Du borde ha ett sånt program "Sommar med Lotta"! Tack för din blogg! Och stor kram till Elin ❤️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *