Miljön vid hönshuset

 
Idag blev första delen klar utanför orangeriet, jag ska sätta häck där jag står och fotar men annars så är det i stort sett färdigt. Som ni ser är det en hel del kvar på huset. 
 
 
Min farfar älskade och vara ute i trädgården men han sa alltid till mig ”man ska ta det lite vackert” . Så lite fika får det bli då och då och jag tar många pausar då jag sitter och tittar eller surfar för att samla energi. Idag har jag kört barn till marken fyra vändor så jag har inte haft så mycket tid. 
 
 
 
Philip kom och gjorde mig sällskap på bänken och ungarna tycker det är mysigt med hönsen fast de tycker också vi är lite tokiga som vill ha hönor och håller på med allt jobb. 
 
 
Nu har jag kommit ytterligare lite längre på framsidan men det tar vi imorgon. Nu ska vi gå ut en sväng och kika hur det ser ut när lyset lyser och det är mörkt ute. Imorgon ska vi börja lägga tegelgolvet. 
 
Ta hand om er!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Miljön vid hönshuset”

  1. Jag har varit en latis hela sommaren så det känns extra kul att se hur eran trädgård växer fram och det har inspirerat mig att börja fixa lite så imorgon börjar jag med min pergola. kram

  2. Så fint ni har gjort det. Verkar som era höns och tupp/tuppar tycker likadant för de ser precis ut som de går på röda mattan inför Oscars-galan.

  3. Såå fint det blir! Min man och jag letar efter vårt drömställe på landet! Roligt att inspireras av er energi! Håller tummarna att Elin får fortsätta må bra trots kommande dropp!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *