Plantera vindruva

 
Oj vad dagarna går fort när man har roligt, eller hur är det man brukar säga. Idag var det inköpsdag för oss. Glödlampor, saker för att fixa vattnet, mer växter, mat, markduk m.m skulle handlas. 
 
 
Men när vi kom hem så planterade vi vindruvan i orangeriet och så hittade vi lite annat som tomat, gurka mm som vi ville få i jorden. Det blir inte så mycket nu eftersom sommaren är på slutspurten men lite vill vi ha. 
 
 
 
Det är sådan glädje för oss att få hålla på med det här. Kalle har velat ha växthus i så många år och jag är så glad att han nu fått bygga ett. Vi borde kanske måla stora huset och vi borde gjort iordning vid poolen men istället har vi byggt hans orangeri för ibland måste man få göra något för man vill, inte bara det man borde. 
 
 
 
 
 
 
Imorgon fortsätter jag med utemiljön igen och mannen har också massor att göra. En elektriker kommer fixar elen m.m. och så är det snart dags för golvläggning och måla lister. Jag längtar att gå och lägga mig så jag får starta igen imorgon 🙂 
 
Hoppas du haft en fin dag, jag är så lycklig för båda mina barn har kunnat gå på Skänninge marken idag, så skönt att Elin mår så bra. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

12 reaktioner på ”Plantera vindruva”

 1. Ja men de är väl klart att ni ska bygga ett växthus! Allt annat, alla måsten, finns ju kvar. Hoppas de kommer växa massor där inne. Även om de blir mera till nästa år. Vi har massa odlingsplaner inför nästa år. Kram

 2. åååå det blir sååå himla fint!!
  Ni är så duktiga och man blir så inspirerad av er.
  Så roligt att följa alla era steg ..
  å man längtar hela tiden efter nya inlägg från dig …
  Kram

 3. Ni ger mig sån inspiration att åka hem och dra upp varenda ogräs (en hel del kan jag säga) och fixa och dona i trädgården. ALLT ni gör blir sååå fint!
  Hoppas Elin får må så bra som det bara är möjligt nu, vilken kämpe hon är, och vilken fantastisk familj ni är… tillsammans är ni starka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *