Lite vad som hänt, före och efter och ett Grattis

 
 
Nu tänkte jag vi skulle kolla lite igen vad som hänt denna veckan eller kanske senaste veckorna, för det är då man ser lite mer vad man gjort och vad man har kvar. 
 
Nu är det grus på nästan hela ytan som jag tänkt mig. Lite rabatter är gjorda och en stentrapp som inte är färdig har det blivit. Den har sjunkit så den ska justeras. Jag har beställt rosor som ska planteras. 
 
 
 
 
Bild från maj
 
 
Nu ska det sättas häck på båda sidor om trappen och det ska gjutas en trapp i gatsten. Trappen i gatsten kan jag inte göra själv så jag kommer fortsätta med köksträdgården som ska vara bort mot stenmuren. Gräset ska grävas bort, det ska läggas markduk och jag ska köpa flis från sågverket. Vi ska göra en grillplats osv. 
 
 
 
Utomhus på själva huset är det en hel del kvar, men det ska vi ta lite på kvällar och helger och inomhus är det fortfarande lister och få igång vattnet. Nu målar mannen staketen på vårt stora hus så detta får vänta till tid finns. Nu är det ändå så lite kvar så vi har kontroll. 
 
 
 
 
 
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Lite vad som hänt, före och efter och ett Grattis”

 1. Jag dööör också, så FINT ni har gjort, rena drömmen!! Där kommer ni att tillbringa mycket tid o bara mysa!! Elin du finns i mitt hjärta <3 Kraaam!!

 2. Holy moly så fint det blir….. ! Love it!!!
  Drömmer om ett orangeri jag med 🙂 Å jag har allt fått en hiiimla massa bra idéer av er 🙂
  Vi har nämligen sparat våra gamla fönster när vi bytte i huset. Så den kan vi använda och sätta spröjs på så det blir finare 🙂
  Men hey, vi har en del annat innan vi kan dra igång med det;-))
  Men gosh så fint alltså!
  Kram Anna

  1. Ja ni har ju byggt en fantastisk altan men visst är det kul med projekt. Här blir det altangolv vid poolen också, men sedan är det dags att underhålla allt också. Kram Lotta

 3. Ja men såå roligt och vad glad jag blir. har haft krångel med mailen så jag såg det först idag. Nu får jag massor av tankar om vad som ska med. Toppen för regniga dagar.
  Massor av Tack att jag fick vinna den.
  Nu till ditt härliga liv på tomten så fint och ombonat det blivit där får ni massor av dagar att njuta och ha det gott
  Än en gång Tack
  Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *