Grillplats och rabatt

 
 
 
 
Nu är jag klar med stenröset som jag hittade och planterat ner blommor istället. Ja jösses vad sten det kan finnas på en liten yta. All sten runt grillplatsen hittade jag där som jag planterat växterna. 
 
 
För några månader sedan så det ut så här, en liten djungel 🙂
 
 
 
Häromdagen såg det ut så här innan jag började med grusgången och rabatten. 
 
 
 
 
Nu ska jag fundera på om jag ska gräva själv och lägga flis och markduk eller om jag ska ta ner en grävmaskin som tar bort översta gräset. Jag har lite annat att komma ifatt med först och så väntar jag fortfarande på att plantera klart häcken som jag beställt och rosorna som ska komma i september och så får jag beställa mer plåtkanter. 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Grillplats och rabatt”

  1. Vilken energi du har! Det blir superfint! Själv har jag tydligen slutat med trädgårdsprojekten för i år;) och vill fortsätta inne där vi slutade i våras. Ja det finns alltid något att göra i alla fall, både ute och inne!
    Ha en bra dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *