Från ren till skitig

 
På väg till Elins skola imorse så höll jag på att börja gråta flera gånger. Det kändes så otroligt bra och tänk att nu är vi äntligen här. Vi lyssnar alltid på musik i bilen och boostar oss så vi ska må bra. Får så mycket energi av det och idag körde vi låtar med texter som skulle känna oss starka.  Idag körde vi mot gymnasiet och inte mot ett sjukhus. Jag åkte sedan vidare på lite ärenden och flera gånger höll tårarna på att komma, så mycket känslor. 
 
 
Jag håller på att gräver ut ett stenrös som ligger i marken bredvid grillplatsen, där jag ska plantera växter istället. Det blev lite bråttom att fota bilder innan regnet kom så vilka sorter och vad jag köpt får vi ta senare. 
 
 
Syren på stam vet jag i alla fall och det tänker jag blir fint med lite höjd och blommar tidigt. 
 
 
 
Jag kom inte så långt som jag hade tänkt mig för det regnade så mycket så jag får fortsätta en annan dag. Ska gräva ur mer, fylla på med jord och skaffa plåtkanter som jag köper av min granne. 
 
 
När det regnar blir man lite skitig 🙂 men det är just det som jag älskar med lantlivet. Gräva, skita ner sig och få vara ute i naturen. Imorgon får vi se om jag hinner mer annars får jag fortsätta senare. Nu ska det lagas biffar med lök här och sedan blir det jobb vid datorn kvällen lång. Findus ligger här i soffan med mig och sover och snarkar så gulligt så man vill ju inte röra sig. 
 
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Från ren till skitig”

  1. Finns ju inget bättre än att skita ner sig, lyckas alltid bli svart i ansiktet då jag kliar mig rätt ofta där hah. Väntar med spänning på vad du ska plantera 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *