Grävt rabatt och tack

 
Mina myskläder här, duschat efter en heldag i trädgården
 
Tack kära vänner för allt ni skriver till mig/oss ni finns med oss i denna cancerresa. Som jag berättade för länge sedan så försvann cancern från kroppen för mer än ett år sedan, sedan är behandlingen så jäkla lång bara för att man inte ska få om det. Ikväll har Elin nästan inget hår kvar, men om två veckor vänder det och börjar växa igen och då får hon behålla sitt hår. 
 
 
 
Eftersom det är sista dagen med full kortison och sista två droppen imorgon så firade vi med kinamat ikväll. 
 
 
Sedan vill jag också tacka för ni hejar på oss och tycker det är roligt att följa vårt bygge med orangeriet. 
 
 
 
 
 
Idag har jag grävt en ny rabatt. Det ska bli grus överallt men det får jag ta lite taget. Jag har städat utanför huset och nu börjar man se ännu mer hur fint det blir. Jag känner mig jättenöjd och min man har hunnit så mycket.
 
 
Nu är det sjukhuset som gäller nästan varje dag i två veckors tid. Kalle ska fortsätta måla staketen på altanerna och vi ska ta dagen som det kommer. Barnen kommer först och om det funkar ska Elin början skolan. Vi får se hur det blir, det är inte bråttom.
 
p.s nästa vecka lämnar jag mina kameror och objektiv på rengöring, mina bilder är suddiga. Så tråkigt för en fotograf. Jag ska snart börja jobba igen, på riktigt då måste allt funka igen.
 
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Grävt rabatt och tack”

 1. Så kul att följa ert arbete i trädgården! Nyfiken på hur du gör ett nytt land? Är de bara att gräva ut och fylla i ny jord?
  Hälsningar en som precis blivit med trädgård:)

 2. Ni gör det så fint och genom dina fina bilder så har du inspirerat mig att sätta fart även med min egen trädgård även om det inte går att jämföra. När det gäller Elin så ja jag skriver och jag raderar för jag kan inte få till de där rätta orden men jag tänker på henne och jag tror och hoppas att hon känner all den omtanke vi alla bloggläsare känner och att det ska hjälpa henne något <3

 3. Vad fint ni får, det är så spännande att få följa ert arbete med orangeriet och trädgårdsarbetet. Det ser så mysigt ut inne i orangeriet. Rabatten blev jättebra. Vad är det för blommor som du har planterat? Får inspiration av dej, ska ta ett ta i trädgården under veckan och ändra på en del saker.
  Kram Magghan

 4. Stackars Elin, tappa allt sitt hår igen. Hon är så stark, det är ni alla! 💕

  Det blir ljuvligt i orangeriet! Ni har underbar trädgård, tack för du delar med dig av den och era tankar kring er trädgård. Alltid inspirerande.
  Kram

 5. Ni är fantastiska som orkar med alla turer och en härlig dotter som inte ger sig hur jobbigt det än är. Visst finns det mycket hjälpmedel idag men allt går inte att ersättas med dom. Önskar er lycka till med allt och att ni får härliga höstdagar i orangeriet så fint det är både inne och utanför.
  Kram Meta

 6. Hej Lotta,
  jag har följt denna blogg och därmed dig och din familj ett bra tag nu! Varje morgon läser jag eller varje gång du har skrivit nåt nytt inlägg och det ger mig verkligen glädje! Jag är också jätteledsen för din dotter, men ni kämpar på bra och hanterar sjukdomen och det kommer ta ett lyckligt slut.
  Men jag skulle vilja gärna fråga dig en sak: jag funderar också att starta eget, som stylist med t.ex. interör design eller dylikt, eller fotograf, vet inte än, men hur får man kunder? Blev det genom bloggen att du uppmärksammades och fick göra/fota reportage eller hur fick du uppdrag? Nån måste ju känner till att du eller jag finns, hur gör man då? Tacksam för lite hjälp och tips! Tack och ha det bra!

 7. Jag är så oerhört glad för Elins skull att hennes behandling snart är över. Vilken tapper och fin tjej! Önskar henne all lycka i livet!

  Orangeriet är alldeles underbart! Grön av avund är bara förnamnet 🙂 Vilket enastående jobb ni gjort!

 8. Hej! Vilken fantastisk blogg du har, man blir så inspirerad till allt, till livet!
  Du verkar ha en helt fantastiskt familj och jag älskar eran inställning till livet, helt fantastiskt!

  Jag har bara 1 fråga och det är vart ni bor och hur det är att bo på landet? Ser helt underbart ut.
  Jätte tacksam för svar!
  😀

 9. Hej Lotta, tack att du tog tid att besvara min fråga! Jag vet att det är tuft och jag har alltid fått och velat jobbad hard för att få nånting I livet, så där är inget problem. Men jag bara undrade hur man blir uppmärksammat, att potentiella uppdragsgivar vet att man finns? Jag är inte en reklamtyp, jag tycker att det är irriterade med massa reklam hela tiden, men kanske det måste man ta på köpet liksom. Tack igen och ha det gott!

  1. Hej igen, du får själv sätta ihop färdiga jobb bilder i pdf som du mailar till tidningarna. Jag jobbar inte med det längre för alla avtal, jag har en agent som säljer men då tar de hälften av pengarna. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *