Bygga trapp och måla staket

 
Godmorgon mina fina läsare, ni har skrivit så mycket snällt sista tiden men jag har inte hunnit svara. Ska sätta mig någon dag och läsa igenom alla igen. Jag läser allt ni skriver och önskar jag hann svara er lite mer. 
 
Jag har druckit min kopp kaffe och ska ut nu en stund för sedan ska vi till sjukhuset och få första injektion/spruta med cytostatika. Det tar bara 10 min men vi har mer än 4 mil till sjukhuset så det blir lite resor några veckor nu. Jag ska börja med trappen som vi ska bygga ner mot köksträdgården. Ska bli spännande och se hur det blir och min man ska börja måla staketen som ni ser på bild. Imorgon ska jag till Stockholm. Philip och tre kompisar ska till Grönalund och jag ska ha en heldag på stan. Nu ska jag beställa ett snyggt fodral till min mac Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Bygga trapp och måla staket”

 1. Vad fint det är med rabatterna! Väldigt snyggt! Och hela trädgården och huset är så fint och ser så harmoniskt ut.
  Och hoppas det går bra med all behandling som Elin måste ha nu och att hon får må bra igen utan biverkningar.
  Trevlig Stockholmsresa, skönt de är några stycken och hoppas du får en trevlig dag på stan, är roligt att bara strosa ibland, bor ju på södra sidan:-). Ett tips är att åka pendelbåten från Norr Mälarstrand, Kungsholmstorg står det men ligger vid Mälarstrand, så kan du åka som i en triangel mellan öarna och hoppa av på Söder om du vill och sen mitt i City. Är väldigt vackert att se hela stan från vattnet.

 2. Er trädgård Lotta…! Så in i bomben fint det blir.
  Om du tröttnar på att vara fotograf kan du ju lätt kvala in som trädgårdsdesigner!!
  Ha en fin dag i Sth och du vet att jag tänker mycket på er <3
  Kramar Anna

 3. Ja minsann har man trädgård och vill ha det fint och funktionellt ja då är det alltid nåt som ska göras.Det blir nog bra med din trappa där och orangeriet är så fint. var sak har ju sin tid så lägg den just nu på Elin det har du ju igen senare. Ha en härlig dag i Stockholm
  Lycka till med allt.
  Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *