En dag till Stockholm

Efter en månad hemma och inte sminkat sig på länge så var det dags att åka till Stockholm och snygga till sig och med fyra killar som skulle få åka till Grönalund. De var taggade kan man säga.
Det var syskonstödjaren på sjukhuset som hade ordnat biljetter till Philip och tre kompisar för att han ska få göra något roligt när syster är sjuk. Vad snällt av dem. Vi tog båten Emelie till Grönan.
Själv åkte jag vidare in till stan. Gick en timme och tittade och satte mig och åt tapas, Fick pilla bort brödet så jag valde alla 6 olika smaker. Ska du ha så många, frågade hon i kassan flera gånger:)
Sedan var jag nöjd med stan, det är så mycket folk och rörigt så jag bytte skorna och gick ut till Djurgården.
Promenaden gick genom parkerna ut till trädgården Rosendahl. Älskar den här kombinationen på färger på rabatten.
Där tittade jag på allt fint som tex. staketet och grinden som jag vill ha till min köksträdgård.
Gick in i butiken och satte mig och fikade en stund. Älskar att gå själv och strosa. Får man gå i sitt eget tempo och vart man vill. Ego är jag 🙂
Sedan tog jag även en tur in till Skansen, där finns också så mycket att titta på och få tips på om man gör köksträdgård.
Sedan tänkte jag att jag kunde vänta på Grönan några timmar innan killarna skulle hem, men fy tusan så mycket folk. Jag tog en tur till stan igen och tittade på present till Elin.
Köpte inget till mig men dessa underkläder till Elin i grått. Skulle gärna vilja ha dem också i framtiden, så snygga.
Sedan gick jag tillbaka till Grönan och mötte killarna och tog Djurgårdsfärjan till stan och så gick vi igen för att hoppa på lilla båten till Hammarbysjöstad där vi hade bilen parkerad. Sammanlagt fick jag nästan en mil i benen den dagen så det blev en bra träningsdag 🙂
Idag ska jag bara vara inne och plocka ordning här, behöver städa lite. Ska skjutsa Elin till sjukhuset. Det är ganska ok med Elin. Hon är inte sig lik i utseendet men hennes smärtor är under kontroll. Fy vad de ska brytas ner för att bli friska. Hon kämpar på och vill börja skolan och få ett vanligt liv, men det är 11 dagar kvar innan vi går in i slutfasen så vi får se när hon orkar till skolan framöver. Jag försöker vara stark nu, känner mig stark men det är mycket framför oss som blir tufft för Elin då hon inte tycker om att vara den där sjuka tjejen längre och längtar till skolan.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En dag till Stockholm”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *