Vilken bra dag

 
 
Har haft en riktigt skön dag när jag fått jobba mig trött med kroppen, ska bli så roligt imorgon när jag äntligen får börja köra ut gruset. En liten rabatt ska det bli också för någon klätterros.
 
Har tänt massor av ljus och tagit in några blommor från trädgården efter badat spabad. Vi har en bra kväll här, ingen speciell värk för Elin och vi njuter. Jag börjar bli sugen på att pyssla mer inne igen. För mig är detta väder perfekt väder som tycker om pyssla ute, det behöver inte vara så varmt. Älskar höst också så min årstid är snart här. Men nu så njuter jag av den här kvällen, den här timmen. Så tacksam att det går så bra fast det är som det är.
 
Ta hand om er! Nu blir det middag, mannen bjuder på vitlöksbiff och grönsaker i ugn och rödvin till det 😄
 
Kram Lotta
 
…………………
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Vilken bra dag”

  1. Hej Lotta!
    Har börjat följa din blogg och din fina familj!
    Tycker att du inspirerar med ditt fina hem och mysiga trädgård och ger så mkt guldkant på livet, på ett jordnära och fint sätt.
    Tack för att du orkar bjuda på i med och mot gång! Har oxå tjejer i samma ålder.
    Många styrkekramar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *