Vårpyntat på altanen

 
 
När vi är hemma Elin och jag varje dag så försöker jag planera vår dag, annars är det lätt att bara bli sittande. Det är inget fel i att lata sig , men när jag blir sittande för mycket så mår jag inte bra. Sedan kollar jag mail och sociala medier stup i kvarten och dricker kaffe, så jag hinner inte så mycket ändå. När jag jobbar med företaget så är det oftast vid datorn så en stund varje dag sitter jag också på ändan. Det blir oftast på kvällen när familjen vill vila. 
 
Idag har Elin haft prov på skolan, så jag fixade nya sommardäck och fick hjälp med det. Himla smidigt att ha däcken kvar på firman så sköter de allt åt en. Sedan var jag handlade lite mat och så köpte lite blommor. 
 
 
 
När Elin och jag kom hem började jag plantera och ta ut trädgårdsmöbler. Vi har har haft 18 grader här idag och jag är solkysst som det så vackert heter. När Elins lärare kom för den andra lektionen idag så gav jag mig ut och sprang och det kändes så bra. Jag springer inte fort, men jag är ju mest ute efter att känna glädje, endorfiner och bränna kalorier. Kände verkligen lyckokänslor för vi har det bra nu. 
 
 
Mugg här 
 
 
 
Möbler här och sittpuff från Marrakech
 
Nu så har jag jobbat en stund, har haft en bra månad och det känns skönt. Ska deklarera på torsdag hos revisorn och det ska bli spännande och höra hur förra året gått. Förväntar mig inga stora siffror eftersom jag varit hemma med Elin största del och levt månader med oro, men jag tror ändå det gått hyfsat. Mitt fokus har varit på att ha en bra vardag. 
 
Nu väntar jag på att killarna ska komma hem. Kalle skjutsar hem Philip från fotboll och passar också på att springa i samhället. Då får jag en glad man med 🙂 
 
 
 
Ha en härlig kväll! Imorgon blir det nog att fotsätta att dra ris från det stora trädet vi tagit ner, så mycket grenar att ta hand om och så är jag sugen att få hem nya trädgårdsmöbler till lilla altanen utanför uterummet, men jag får inte in dem i bilen..ja,ja det är ingen brådska egentligen alls. En sak i taget…
 
Hälsningar Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Vårpyntat på altanen”

  1. Men fy vilka fina bilder! Den "blomkorgen" är ju helt fantastisk, både själva korgen OCH fotot!! Sååå himla bra bild!! 👍🏻👍🏻 Skönt att ni mår bra 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *