Sitter och dricker kaffe

 
Sitter och dricker kaffe och lägger upp dagen, sommardäcken ska på bilen, bokföringen ska lämnas, måste handla och hjälpa till med läxor. Elin ska till skolan också och göra lite svenska och så tänkte jag träna lite och skicka lite fakturor. Ja lite av varje. Så blev jag väldigt inspirerad att fortsätta göra fint här hemma och röja. Det där med att ha saker som jag inte använder är inte min grej. Att rensa och ha det viktigaste som jag använder gillar jag.
 
Ha en toppendag!
 
Kram Lotta
 
 ……………………….
 
Mer kök hittar du här om du scrollar ner 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Sitter och dricker kaffe”

  1. Jag har precis bloggat om hur bra det är att spara saker i sina vrå för då kan man "förnya" hemmet utan att behöva shoppa nytt.
    Fast tja saker som jag inte alls gillar eller använder brukar åka ut.

    1. Hi,hi men så gör jag faktiskt lite också, har ett skafferi där jag ställer in. men jag rensar så ofta så när jag röjer är det ofta inte så fina saker, mest skräp. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *