Regn och skoljobb

 
 
Igår var det strålande sol och 18 grader här idag är det regn och ruggigt., men det är mysigt det med. Elin har ett stort skoljobb som ska göras i biologi. Tidigare har jag fått hjälpa henne med att läsa och plocka ut information för hon varit så trött efter den där biverkningen, men nu är det som vanligt igen. Gud det är så skönt! Den där oron tär på en. 
 
 
Ljuslyktor här 
 
 
 
Elin tyckte vi skulle äta frukost tillsammans så jag gjorde lite äggröra och hon mixade en banan med två ägg och stekte pannkakor.
 
 
 
Jag har hoppat i mysdressen och så sitter vi i sängen och gör läxor och jag ska jobba lite. I eftermiddag kommer Elins lärare och jag ska gå en promenad med min bästis. 
 
 
Sängbord här, lampa här, tyggavel här
 
 
Ha en skön dag, så ska jag sätta fart och få lite gjort här
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Regn och skoljobb”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *