BBQ kycklingsmak

 
Nu är det dags för den sista rätten jag lagat i samarbete med Kronfågel som är minute-kyckling med smaken BBQ. Den var också supergod, inte stark eller så utan smakade lite åt grillad kyckling. Vi valde att lägga kycklingbitarna tillsammans med grönsaker i ett pitabröd.  Sedan gjorde också en sås till med persiladekrydda och cremefraiche. Det blev en god och enkel måltid. 
 
Jag kommer absolut köpa deras produkter i framtiden. Jag gillar att man snabbt kan fixa en lunch och att köttet har god smak. Till lunch eller om man tränat så är det smidigt om det går lite fort. Förpackningen är lagom till 2 personer. Vill man inte ha bröd så funkar det toppen med sallad istället. 
 
 
Så var det också dags att presentera vinnaren av kycklingprodukterna, vi säger Grattis till Sanna, en mammasvardag
 
Wow, vilken toppen tävling! 

Här hemma älskar vi att äta kyckling i alla dess former, och vi (läs jag) har länge varit nyfiken på att prova dessa nyheter. Vi älskar nämligen att äta kycklingsallad, kycklingpaj och liknade rätter där dessa produkter verkligen skulle komma till stor nytta och underlätta när man vill ha maten klar på bordet fort. Det där med att ha maten på bordet fort är ju något man ofta vill, och särskilt när man har barn och fullt upp i vardagen med annat som tar tid men ändå vill njuta och äta gott. 

Svar: Minutkycklingen finns i smakerna Ceasar, Classic och BBQ. 

 
Vi mailar dig så kommer värdecheckar på posten. Stort Grattis!
 
Är du nyfiken på mer recept och Kronfågels hemsida så hittar du den HÄR 
 
Kram Lotta
 
Samarbetet med Kronfågel sker genom mitt företag som Fotograf & Bloggare

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *