Upplevelser i London

 
(Alla bilder är tagna med min lilla resekamera)
 
Dag 2 i London så startade vi dagen med frukost på hotollet, så skönt med frukost så alla håller sig mätta länge, 
 
 
 
Sedan hade vi köpt biljetter till bussen Hop on hop off/ Big Bus för att ta oss runt och se lite mer. Hade Elin klarat av att gå så hade vi nog gått lite mer, men eftersom vi ville hinna se mycket blev buss bra.
 
 
 
 
Vi valde först den blå turen upp mot Harrods, förbi Hyde park. Harrods hoppade vi aldrig in i, det får vi ta en annan gång. Förbi Victoria Albert Meuseum , Kensington Palace, Notting hill osv. 
 
 
Sedan vidare mot centrum och Regent street, där finns många fina butiker. Solen lös och vi hade tur med vädret för det är ganska kallt och sitta uppe i en öppen buss. 
 
 
 
 
 
Sedan for förbi BIg Ben och National Gallery. Pampinga fina byggnader. 
 
 
 
 
 
Efter flera timmar på bussen så blev vi hungriga och hoppade av bussen och tog en lunch här , vi fick ett bord med utsikt och god mat. Jag älskar sådana där mysiga pubar i England där det är lite trångt och mysigt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lunchen hoppade vi på bussen igen för att se det sista. 
 
 
Då fick vi se St Pauls cathedral.
 
 
 
 
Mäktiga tower Bridge. 
 
 
 
Det sista vi gjorde var att hoppa av vid Buckingham Palace och gå genom parken hem till hotellet. Då hade vi varit igång i 5 timmar så det var lagom att gå hem och vila då. 
 
 
 
 
 
 
Efter bussturen blev det vila på rummet och bad och sedan dags att klä upp sig och gå på restaurang igen. Ungarna däremot stack ut på stan en stund själva. 
 
Vi hade bokat alla restauranger ganska nära så vi inte skulle behöva gå så långt på kvällarna. Elin har fortfarande inte så starka ben, men dagarna i London gav säkert mycket muskler så mycket som vi gick. 
 
 
 
Vi hade bokat Gordon Ramseys  Maze grill som ligger i Mayfair inte långt från där vi bodde. Du hittar restaurangen här . Philip som är matintresserad och följt deras program tyckte det var spännande att se. 
 
 
 
Väldigt god mat, men dyrt. Ett ställe som räcker att gå till en gång mest för kul skull och för den goda maten såklart. 
 

 
 
 
 
 
På kvällen gick vi åter igen hem och somnade som stockar. Så himla roligt att få se så mycket på en dag. Nästa gång vi åker till London så åker vi nog ut till tex. Notting hill för att uppleva lite mer och se mer delar av staden. Det finns ju så otroligt mycket, men vi ville ha lite allmän tour denna gång. 
 
 
 
Att resa och uppleva tillsammans är verkligen så himla härligt. Det stärker oss som familj att få se saker och vara tillsammans. Innan vi somnade så böjade vi också drömma om vilka andra resor vi skulle vilja göra i framtiden.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

14 reaktioner på ”Upplevelser i London”

 1. Tack för alla fina bilder från London.Blev riktigt sugen på att åka dit…..Men först Helsingfors som jag så sorgligt har försummat!!
  Ni verkar ha haft en riktigt härlig resa!Och-vilka fina barn ni har!!
  Kram Lena

 2. Vilken härlig tripp ni haft till London!
  Så många fina bilder och så härligt att komma iväg hela familjen :))
  Vi är på väg hem efter en härlig helg i Örebro :)))
  Ha nu en riktigt fin ösndag!
  Kram Anna

 3. Hallå vännen!
  ååå vilka underbara bilder…längtar tebaks..;)
  Å så härligt att se att ni haft det bra och att Elin orkat!
  Det är ju sånt där man lever länge på sen…

  Nu ses vi snart! Det blir sååå mysigt..
  Kraaaaaam

 4. London (ja storstäder över lag) är bra att resa till för man kan resa dit fler gånger utan att känna att man sett allt.
  Så härligt att ni kan resa med Elin, att hon orkar med det.
  Och självklart ska Philip gå på Gordon Ramseys restaurang, han som lagar så mkt mat. Härligt att kunna ge en sådan upplevelse till ett matintresserat barn.
  Kram

 5. Alltså, jag säger bara London. Visst är det en härlig stad? Har varit där många gånger, och med dina fina bilder drar det ju verkligen i Londontarmen. Såg att ni hittat vår favoritpub, Wellington, visst är den mysig. Det bästa med London är ju att där finns så mycket att se och uppleva bara genom att öppna hotellporten och gå ut i vimlet. Ja, det blir nog snart London igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *