Tjejmiddag och snart 17 år

 
Hon firar sin födelsedag idag med sina tjejkompisar, 17 år fyller hon nästa söndag. Tänk så underbart att nu står hon här igen. Pigg, stark och hittat självkänslan. Det känns nästan som före cancern fast ändå inte. Elin är på ett sätt starkare nu och hon tänker på ett annat sätt. 
 
 
Jag är bara så himla glad av att se henne pyssla i köket.  Det är som vi levt i en dröm. Allt vi varit med om kan ibland kännas som om det inte har hänt. På något sätt vill huvudet och kroppen vidare….bort från det där hemska och mörka. Vi vill inte tänka på det längre. 
 
Vi ska till sjukhuset nästa vecka, jag ska ta de flesta dagarna då. Förra gången var det så tungt. Jag brukar tycka att sjukhuset är helt okej, när Elin var sjuk var det så skönt att vara där men nu tycker jag det är lite jobbigt. Nu när Elin är så frisk så man vill inte bli påmind om allt. Där inne är vissa barn så sjuka, nya föräldrar och barn kommer in och jag tycker det är lite tungt. Jag längtar hem även om jag är väldigt tacksam för den sjukvård vi får.
 
Men idag är det fest, och vi andra vi gömmer oss lite. Så härligt att hon får ha sitt kalas och må bra.
 
 
Kram Lotta
……….
 
Mer omkring vår cancerresa hittar du här om du scrollar ner
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

16 reaktioner på ”Tjejmiddag och snart 17 år”

 1. När jag ser henne där i den svarta klänningen så påminner hon ju så mycket om dig. Hon har livet framför sig och kommer säkert få ett lyckligt liv. Den där ungdomen den är ju bara sååå ljuvlig. Grattis till henne och hela er familj. Kraaam Pia

 2. vad härligt det är att se Elin och det lyser en inre styrka om henne…jag hoppas hon och hennes väninnor får en härlig tjejkväll
  kram Åsa

 3. Instämmer att Elin ser så härligt lugn och stark ut trots sina unga år :)) förstår vad det betyder för er att se henne sådan . Ha det allra bäst ! Kram AK

 4. Jag förstår dig Lotta! Det måste vara kämpigt att se andra gå igenom det kämpiga och hjärtslitande som ni gått igenom. Se nya föräldrar med rädsla i blicken och förtvivlan i hjärtat. Jag förstår att du längtar hem!

  Stor kram till er alla!

 5. Hej hela familjen Andersson!
  Jag har inte skrivit någon kommentar förut, det var lättare att skriva ett kort. När jag ser dig Elin blir jag påmind om min egen frisyr…du är mycket snyggare💕
  Att gå genom det ni har gjort påminner mig om hur skört livet kan vara och hur stark och ödmjuk man blir när allt går bra. Jag och min familj tänker ofta på er och är tacksamma för livet. En klok vän sa en gång: Lev livet! Det ska jag göra…leva här och nu. En tanke till er från oss. Kram Helena

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *