Trädgård och planering

 
Det regnar idag men jag har ändå varit ute och fixat i trädgården. Nu börjar det bli ordning här. Blir tokig på saker som ligger och skräpar. På valborg ska vi elda brasa så nu samlar jag ris.
 
Kalle har nackspärr så vi dricker kaffe och planerar vad vi behöver fixa med. I veckan som kommer ska vi få en hel del gjort då vi turas om att vara hemma hos Elin, för sedan senare i vår ska han jobba utomlands lite och då är det bra att vi har koll på allt vi ska göra och hinna med.  
 
 
 
Ikväll är det x-fit så nu laddar jag lite och latar mig.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Trädgård och planering”

  1. Åh så fint! Vi letar hus och jag blir så extra sugen och rastlös varje gång jag tittar in här!! Kan knappt vänta! 🏡

  2. Låter spännande med jobb utomlands :)) behov av assistent ? Vi har en Mallorca resa i september bokad 9 dagar innan dess ska vi ta husvagen ner till Öland Skåne i tre veckor och upp via Bohuslän hälsa på kompisar där och åka ut med båt och sola bada fiska äta skaldjur åhh så jag längtar . Håller tummarna för Er i veckan med Elin och allt ni tar Er för kramar i massor och glöm inte att ta hand om dig Lotta ( motion promenader löpning m m ) .

  3. Alltså ert uterum – löv it!
    Tror att jag ska försöka räkna på vad det skulle kosta att göra vår altan till ett uterum. 🙂 Eller ja nåt åt det hållet iaf för jag måste kunna få nyttja min altan även när det regnar, älskar ju min altan.

    Stackars Kalle! Hoppas nackspärren släpper snart.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *