Städat lite i uterummet

 
Här är vi uppe tidigt för att hjälpa föreningen i byn att städa lite. Elin ska fixa fint här hemma för hon ska ha tjejmiddag ikväll.
 
 
Jag har städat i uterummet och plockat ordning lite, sedan ska jag be om att få lite extra städat där ute framöver.
 
Jag är lite låg just nu för tråkigheter på längre håll påverkar oss, inget jag kan dela på sociala medier. Men livet är lite jobbigt för några jag känner, säger bara ”fuckcancer” så trött på den jäkla sjukdomen. Från en dag till en annan så kan livet ändras. 
 
I vilket fall är det bra med oss. Min man ska åka iväg och jobba lite framöver, Elin ska fixa klart det sista i skolan, det är dags för sjukhus några dagar och sonen mår bra och har fullt upp med sitt. Vi har flera härliga semestrar att se fram emot i Sverige och utomlands och mitt företag funkar toppen. Jag njuter av vårt liv rullar…men som sagt man påverkas av tråkigheter. Försöker fokusera på det positiva och ta en dag i taget. 
 
Hoppas du får en fin lördag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Städat lite i uterummet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *