Bukett från torget

 

 
Vas här 
 
Jag och Elin kör lite skola och jobb i sängen idag. Har varit ute och gått med min granne och barndomsvän på förmiddagen och på eftermiddagen är det promenad med min bästa vän. Skönt att motionera och samtidigt hinna prata med sina nära vänner. 
 
 
Igår köpte jag blommor på torget, syren som fick ligga i bilen en stund för min son fick för sig att leta efter en klocka när vi skulle åka hem. Syren brukar inte klara sig så länge och dessa grenar har redan börjat slocka men de luktar ljuvligt. Tips på hur man får syren att vara fin länge? Vasen från Louise Interiör passar så fint ihop med mina nya krukor och jag gillar att blanda olika former med varandra. Ska nog ha en kryddväxt i denna sedan. 
 

 
Nu är det dags att fixa lite lunch också, tror vi har lite mat från igår som vi kan värma. Jag är ju inte så förtjust i att laga mat, men lite lunch fixar vi såklart varje dag om vi inte åker iväg. 
 
Ha en fin fredag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Bukett från torget”

  1. Så himla härliga blommor och det är verkligen härligt att promenera med vänner då man har en möjlighet att prata lite samtidigt 🙂

  2. Jag har fått lära mig att man ska ta bort alla gröna blad o sätta dom i varmt vatten.
    Härligt med syrendoften!
    Ha en fin helg!

  3. Så fina bilder! De är inte bara bra, de ger mig verkligen en härlig känsla, som att jag kan känna doften och höra trädsvajet 😂🌸👍🏻

  4. Skär ett långt snitt med vass kniv O sedan i rikligt med vatten O inga blad av någon blomma under vattennivån de bildas bakterier . Och det är viktigt med ren vas . Gärna lite snittbloms näring i vattnet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *