Studiedag

 
Ska vara med med mina ungar idag. Det ska bli lunch på stan och leta byxor till Philip som börjat växa ordentligt. 1.5 cm på tre veckor sa doktorn så nu händer det grejer. Elins hb låg på 126 i måndags, helt normalt för henne och det känns. Hon är så himla pigg och klarat av två viktiga prov. Någon måste vara med oss som vill att det ska gå bra nu. 
 
Tyvärr ringde de från sjukhuset och fick flytta högdosen nästa vecka för det är så mycket barn som behöver vård så hon ligger inne på sin födelsedag. Men det får man ta, blir ledsen när jag hör att det är många sjuka barn på avdelningen. Barn ska vara hemma och gå i skolan och leka. I en behandling får man vara glad att man får vård. Har vi tur så kommer vi hem den dagen och kan fira lite på kvällen. Elin är ju inget litet barn, hon är nästan vuxen men tillhör barnavdelningen tills hon är 18 år och det är vi glada för. Det är så bra vård där. 
 
 
 
 
Idag ska jag också besöka Amanda på studioleander som ska fixa min vinst att sätta hairtalk , å vad jag längtar! När jag var yngre hade jag längre hår och nu ska jag få det igen. Idag ska vi bara kika vad det är jag vill ha, sedan boka tid för hårförlängning.
 
Ha en toppenfindag!
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Studiedag”

  1. Hejsan! Har en liten fundering om tine k lampa på fot. Har du samma storlek på dina skärmar som på foten eller har du gått upp/ner i strl? 🙂 mvh/susanna

  2. Väldigt fina sandaler, MEN alla har modell där man skall ha något mellan tårna, har verkligen provat och försökt men får så ont efter ett litet tag. Inga tips om andra modeller?

  3. Har ni varit oroliga för Philips längd? Undrar lite för jag har en väninna vars son är 2-3 storlekar mindre än jämnåriga och hon är lite orolig men BVC (pojken blir 6 nu i år) viftar bort det som att det inte är ngt att bry sig om.

    Ljuvliga bilder!

    KRAM på er

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *