Slarvat runt

 
Krukor från Skåne och här 
 
Har slarvat runt lite för mycket sista och samlat på mig lite jobb så idag sitter jag inte mycket på ändan. När Elin är hemma är det lätt att jag gör lite roligt med henne istället så hon inte ska behöva ha så tråkigt.
 
Men nu är hon på sjukhuset i 4 dagar och idag har de satt igång cytostatikadroppet och fått spruta i ryggen. Hon är så svårstucken så tre gånger blev det innan det blev rätt idag. Nu kommer hon ha droppet i 24 timmar och sedan blir det vätskedropp och gå och kissa flera gånger i timmen i 4 dagar till levern kommit ner i rätt nivåer. Men hon är grym! Hon gnäller ingenting, bara gör det. Det är näst sista nu, så skönt. Detta droppet gav henne de där hemska biverkningarna förra gången då hon fick som en ”stroke, men jag hoppas allt funkar bra denna gång. Ska byta av på sjukhuset imorgon. Nu är pappan där inne med henne och han tycker det är rätt skönt och avkopplande,  ingen fru som tjatar 🙂
 
Bäst jag sätter fart igen så jag hinner allt som ska göras innan vi byter på sjukhuset. Ska passa på att vara lite bara med Philip också nu när vi är själva. Ska visa också hur det gick till med håret också, kommer snart lite mer bilder.
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Slarvat runt”

  1. Visst, slarva vidare. Det är du som känner och upplever…
    Håller tummarna för att allt flyter på som en vacker blå flod med underbara blommor omkring. Ja, jag menar naturligtvis bildligt, men ni verkar vara en så fin familj (det har jag visst skrivit tidigare) att liknelsen bara kom upp. Lycka till!

    1. Tack Siv, ganska skönt att vara på sjukhus några dagar nu. Bara tänka på att vara med Elin, inga måsten. Hon har haft huvudvärk men det får vi klara av. Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *