Hairtalk extensions

 
 
I onsdags var jag äntligen dags att få min fina vinst. Elin hade nominerat mig i en tävling att vinna Hairtalk extensions för jag har fått så tunt hår och tappat mycket när Elin varit sjuk. Så en dag skrev de till Elin att hennes motivering hade vunnit, så jag fick komma och göra det hos Amanda Pripp och på salong Studio Leander i Linköping. Sååå glad! Nu är de så snälla så de skrivit till henne igen så hon ska också få prova att fixa hennes hår framöver, jag berättar mer om det senare. 
 
 
 
Hairtalk använder den mest skonsamma tejpen på marknaden. Håret är etiskt handlat och fairtrademärkt tempelhår dvs äkta hår. Jag har sett flera stycken där deras hår hunnit växa ut under tiden så min nyfiken har varit stor länge. Så här såg mitt hår ut innan det nya håret sattes på.
 
 
Jag hade vunnit 4 paket med färgerna 23/6 och 20. Amanada blandade dessa i håret och jag hade varit på besök innan för att bestämma lite längd och färg och kom fram till att den minsta längden på 25 cm räckte för mig. Vi valde färgerna utifrån hur mitt hår ser ut idag för jag ville att det ska se naturligt ut. 
 
 
 
 
Varken mitt hår eller håret vi satt i är färgat, utan bara utgått från de vanliga färgerna. 
 
Hairtalk får bara sättas av auktoriserade salonger, dessa hittar du på hemsidan här. Priser osv kan skilja lite från varje salong så är man intresserad får man ta kontakt med en salong och komma dit först på ett besök. 
 
 
Amanda var så duktig och trevlig, det ska bli så kul att få träffa henne mer framöver. Hon är en av Hairtalks utbildare som kommer resa runt i Sverige och utbilda frisörer i detta. Man får sätta om håret var 6-8 vecka så nu har vi bokat en ny dag som jag ska komma till salongen och träffa Amanda igen. 
 
 
Produkterna som ska användas i håret
 
 
 
När jag skulle in på affären så kändes det som jag skulle på fest 🙂 så fina lockar som Amanda gjort på mig. 
 
 
Nu får jag skaffa mig en egen bra plattång som jag kan locka med. Har ni några förslag på det? Min lilla är för dålig kapacitet för det här tjocka håret. Nu får jag känna efter om det är så här jag vill ha mitt hår annars klipper man det lite nästa gång när man går och sätter om tejpen. Men som sagt, jag känner mig jättenöjd och glad för den fina vinsten. 
 
Salongen som jag var hos heter Studio Leander här, Hairtalk här och Amandas instagram här 
 
Nu ska jag fixa mina naglar sedan ska jag in till sjukhuset och vara hos Elin till söndag. Tar med datorn och bjuder på många blogginlägg när vi sitter där och slappar.
 
Ha en fin dag!
 
Kram Lotta
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

18 reaktioner på ”Hairtalk extensions”

  1. Ser ju hur äkta ut som helst! Men hur är det att kamma/borsta? Fastnar man inte i tejpen 😳.?
    Ha det bra med Elin, på sjukhuset! Kram

  2. Den bästa plattången du kan köpa är den som man köper från salonger eller från Lyko. Dyr som attan men sjukt bra och helt fantastisk. Skonsam mot håret. Ghd Styler heter den. Köpte en 2008 och den fungerar perfekt än idag, fast att jag plattar ca 4 ggr i veckan.

    Kram Åse

  3. Så fin du blev, verkligen läckert!! Så gulligt av Elin att göra detta för dig,det måste kännas underbart och så kul att Elin också får hjälp framöver!! Kramar o önskar ER en trevlig fredag 🙂 😉

  4. Jag brukar inte gilla "konsthår" men du blev så fin och är verkligen värd det, som du och hela familjen har kämpat! Underbar dotter som tänker på mamma mitt i allt det jobbiga!

  5. Så himla snyggt och enhetligt det blev på dig Lotta, måste kännas härligt! Jag är själv sugen på en sån där "konig" locktång för att få fason på lockarna. När mitt hår växte ut från noll så att säga var det perioder som var riktigt hårtråkiga, när det inte gick att fixa alls, eller som den där "Angela Channing" perioden då det bara stod rätt upp, då man fick kladda dit massor av jox. Om Elin kan få hjälp med håret under sin återväxttid är ju toppen! Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *