Lata sig och planera trädgård

 
De här dagarna på sjukhuset utnyttjar jag till max….latar mig, inspireras och jobbar ifatt på datorn. Min granne som är snickare och har en liten grävmaskin var hos mig igår och mätte ut min nya rabatt. Sådan projekt som gör mina dagar hemma med Elin roligare. Jag har lite att pyssla med och se fram emot i vår när hon har sista skolan hemma.
 
I min nya rabatt ska plantera buxbom, silverpäron, salvia, höstanemon, Magnolia, lavendel m.m. En del ska bli grus också, älskar trädgårdar med grus och sten. På mina reportageresor har jag sett så mycket fint och jag skulle vilja göra bara en liten del av det jag fått se hos andra. Kalle bygger på växthuset men när han ska jobba utomlands framöver så kan jag istället hålla på med min trädgård.
 
 
 
Jag lever så mycket i fokus på nuet. Jag planerar alltid massor av kul, men jag dålig koll på vad som händer veckan efter. För mig är det ett sätt att leva för då mår jag bra och så är jag lite glömsk och disträ så jag kan inte ha för mycket i huvudet. Men jag blev alla fall glad av att titta in i min kalender och se att vi har många lediga dagar hemma nästa vecka. Sedan ska jag och Elin på Adele konsert och bo på hotell som min stora dag ska bjuda på. Ska bli så kul! Ska kolla in Mall of scandinavia också. 
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lata sig och planera trädgård”

  1. Åhh, att planera rabatter är ju superkul. Låter fint med buxbom och silverpäron tillsammans med höstanemon. jag fick en magnolia i morsdags present. Fast den ser tyvärr död ut. Ha en fin fortsatt helg. Kraam Pia

  2. Passa dig lite för höstanemonen bara.,trivs den så sprider den sig något kopiöst. Jag har alldeles för mycket i min trädgård och den har helt tagit över rabatten, kvävt allt annat och sprider sig i gräsmattan och in i köksträdgården. Sätt ner plåt ganska djupt ner i jorden runt plantan om du inte vill ha massor. Själv ska jag ärva upp hela min höstanemon för den har helt tagit över,men det innebär också att jag måste gräva upp en stor del av trädgården. Och då ska jag passa på att göra om köksträdgården och lägga stenplattor och grus i hela den delen, plus ett växthus

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *