Lite sovrum och pynt

 
Sitter på sjukhuset och väntar in kvällens prover, det låter väl galet men det är lite spännande att att höra om det sänks som man vill. Elin vill gärna hem till sin födelsedag men vi har aldrig tidigare kommit hem på tre dagar för det brukar sänkas så lite på slutet men hon kissar hela tiden 🙂 Ja vi får se….
 
 
Jag tycker så mycket om vårt sovrum sedan vi tapetserade det. Vi är inte riktigt klara. Saknar tex. taklampa. Älskar bulla upp med fina kuddar , det senaste från Louise Interiör.  annars är det sig likt. 
 
 
 
Jo…några nya krukor med orkide på var sin sida har jag ställt upp också. 
 
Tiden här inne på sjukhuset går så fort konstigt nog. Både Elin och jag har förmågan att kunna sitta och pyssla vid datorn om vi inte har något annat så jag tycker det är riktigt skönt den här gången. Jag träffade en mamma som var här med sin son på hans första högdos dvs vi är ca 10 månader före dem och då är man i ett annat läge. Allt är nytt och hemskt och allt det jobbiga framför sig. Vi håller oss mest på rummet, både Elin och jag har gjort ett val och vill inte lära känna några mer med cancer just nu. Efter träffat två tjejer som gick bort så blev det för jobbigt.
 
Japp då fortsätter vi lata oss och ni får ha en fin,fin lördag. Ser att solen lyser där ute på er.
 
Kram Lotta
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Lite sovrum och pynt”

 1. Så tjusigt Lotta!

  Älskar ALLT!

  Vill passa på att tacka dig speciellt, Lotta!

  Det är tack vare dig som jag anmälde mig till mitt allra första lopp, Tjejmilen! Du inspirerade mig till att börja springa igen! TACK!
  Kram Maria

 2. Ert sovrum är vackert och rofyllt.

  Jag förstår ert val, måste vara otroligt svårt att mista någon i just den sjukdomen som man själv kämpar emot. Jag tycker ni väljer rätt, skonar era hjärtan på de områden som det går.

  Jag hoppas Elin får komma hem till födelsedagen!
  Kram

 3. Å ja ert sovrum är sååå mysigt!
  Vårt ligger ju på listan över kommande projekt, men just nu stångas vi med altanprojektet… Värsta ever känns det som. Sååå svårt att komma fram till något som kan kännas bra. Vill så småningom ha en del under tak, men hur gör man för att det ska bli bra liksom…?
  Ja, onekligen världsliga problem jämfört med det ni brottas med nu.
  Min syster och jag var med bara på rummet när vi var inlagda, hade ju fullt upp med att hålla sig vid liv så jag tycker inte man ska tänka på att man borde lära känna andra..
  Hoppas ni sover gott och får en fin dag imorgon.
  Kramar Anna

 4. Hej, Svejsan!!
  Vilka fina blomtapeter. Jag har alltid varit svag för blått i ett sovrum. Mitt flickrum gick alltid i blått. Även fina matchande kuddar är snyggt!! Jag har även inhandlat nya kuddar och överkast i blått:))
  Jag förstår då att det är jobbigt att lära känna nya bekantskaper och förlora dem i ett annat ögonblick. Hoppas nu att din tös svar är bra och hon kan fira sin födelsedag i hemmamiljö. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *