Elins 17 års dag

 
Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Elins 17 års dag. Hurra!!! Idag vaknade vi på sjukhuset och firade vår stora tjej, äntligen var det Elins tur att fylla år. Jag hade plockat med några paket in till sjukhuset för att fira. 
 
 
Bästa sköterskorna kom också in med bricka och paket. De är så gulliga!! Vi är på näst sista högdosen, det är så skönt att vi kommit så långt. 
 
 
 
Sedan överraskade pappa Kalle och Philip med att komma in tidigt med smörgåstårta och chokladbollar. Då blev Elin glad. Vi satt och väntade på hennes provsvar och redan kl 9 så sa de att allt var ok och Elin fick åka hem…tjohoo så härligt!
 
 
När vi åkte hem passade Kalle och Philip på att åka och handla och jag och Elin tog ett ärende. 

 
 
 
Elin hoppade i duschen och bäddade ner sig med katten som hon längtat efter så mycket. Trött efter högdos , men har jättebra värden. 
 
 
 
 
Kalle och jag satte fart med att fixa maten och duka fint. 
 

 
Dukningen och de fina bokstäverna har jag hittat hos Blubox HÄR (adlinktycker det passar bra till en 17 åring. 
 
 
 
 
 
 
Nu har jag också hoppat i duschen och upptäckt att jag har självlockigt hår. När jag duschat och kramar om det med lite hårolja blir det lite lockigt. Jag har inte hunnit göra så mycket med håret ännu eftersom jag varit på sjukhuset men det börjar kännas som mitt hår nu. 
 
Nej nu är det dags att sätta igång med maten. Här blir det grillat och ganska många gäster kommer om en timme.
 
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

25 reaktioner på ”Elins 17 års dag”

 1. Vet inte varför jag blev så gråtmild men förstår ju vilken fruktansvärd tid ni haft och nu fyller hon 17 år…snart helt frisk och livet kan åter fyllas med annat än sjukhus ,väntan,smärta och ångest. Hoppas verkligen att ni får leva ifred från canser nu,aldrig mer, aldrig!

  Många gratulationer och tusen varma kramar sänder jag Elin/mia

 2. Vilken fin fest ni haft! Dina bilder är alltid så härliga och älskar även att läsa dina skriverier. Hönsen är roliga! Hoppas du får en fin vecka.

 3. Grattis till en fin tjej och hoppas att födelsedagsbarnet fick en toppenfin fest sedan! Åh vilket fint kort på henne och kissen, så härligt och varmt det ser ut.

 4. Men du så härligt det måste vara för alla i er familj att värdena är bra och att ni är hemma efter en lång tid med behandlingar. 17 år så stor och sååå fort det går och så mycket som händer på de åren. Snart kan det bli körkort åxå, då tyckte jag att tiden hade gått alldeles för fort när jag såg dotter komma i bilen själv. Ett jätteGrattis till Elin från mig.
  Ha nu en fin vecka i solen, här snöar det
  Kram Meta

 5. Hurra hurra hurra för Elin i efterskott!!Gläds med er att allt gick så bra på sjukhuset!!
  Du är ett föredöme för mig Lotta-med att ta vara på allt,som man kan glädjas åt(har lite ont av artros ibland….)
  Önskar er en fortsatt härlig vår!Ser ut genom fönstret på lönnarna som blommar här med limegrön,fin färg!
  Kram från Lena

 6. Hej, igen!

  Satt och läste ikapp din blogg och skrev ju en kommentar lite längre upp om hur långt hår du har fått! Haha!!! Inser nu här tokig den är eftersom du satt i extra! 🙈🙉
  Så jag ber om ursäkt över den knäppa kommentaren men tycker ff att du ser jättefin ut i det!!! 😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *