Lantliv är bästa terapin

 
För mig är det total avkoppling att vakna på morgonen och veta att man är hemma, kan vara ute och bara jobba i trädgården, Idag har jag låtit mail, blogg, jobb osv vänta. Jag har grävt och fixat i mina rabatter, jag har krattat jord osv Hämtat hästskit och gödslat mina perenner.
 
 
Så har min granne som har grävmaskin hjälpt mig att gräva bort stubbar och grävt till växthuset så vi kan få vatten. 
 
 
Nu är det fint här igen och det ska sättas nytt gräs och äntligen ser det lite snyggt ut och inte massa säckar med grus osv som står och skräpar.
 
 
 
 
Utanför Elins fönster så går den här lilla underbaringen , ett litet föl har fötts här på landet. Det är en av sakerna jag älskar med landet, att kunna följa djuren och naturens årstider. 
 
 
Bakom den här rabatten som har funnits sedan jag flyttade in ska jag göra en ny, det är där vi ska gräva.
 
 
 
 
Nu ska jag sätta igång med lite mat här och så lite jobb ikväll. Har så mycket kul att se fram emot, både jobb och roliga saker men först ska jag vara hemma några dagar och fortsätta jobba i min trädgård. Det är livet för mig, ena dagen köra skit i arbetskläder och ena dagen klä upp sig och vara fin. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Lantliv är bästa terapin”

  1. Så härligt ni bor. med djur och natur in på knuten. Ett vackert hus och så har du massor med utrymma på tomten och skog intill Jag älskar det där. Det blev en kolonilott för mig när vi flyttade från landet jag kan inte vara utan jorden och luften, fågelkvitter.Det är ju bara för litet hihi.
    Ha det så gott på er vackra plats på jorden, var rädd om den
    Kram Meta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *