Göra fint på altan

 
 
 
Ny dag nya möjligheter 🙂 Jag ska fortsätta jobba ute i min trädgård och min granne ska gräva stubbar och rabatten. Min syster bor hemma hos min mamma den veckan för hon ska få tapetserat hemma hos henne så hon ska komma på lite spa till oss idag också och ikväll ska jag köra x-fit.
 
 

 
De snygga kuddarna kommer från  Tullhuset, de har också fått in massor av snyggt till sommaren. 
 
 
 
 
 
Ha nu en skön dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Göra fint på altan”

  1. Hej! Jättefint på er altan👍 Måste berätta om en sak som hände ikväll. Jag bor ju i Vasa i Finland och ikväll var jag på en föreläsning om digitalt entreprenörsskap här i vår stad. Föreläsare var "underbaraclara" och Anna Carin Nyberg. I den föreläsningen blev du omnämnd😉 De berättade om en vän som varit förskolelärare och tagit fina foton till sin blogg, hur många som hade gillat hennes bilder så att hon till slut blev fotograf och att hennes bilder säljs över Europa. Antar att det var dej de pratade om😍 Satt och kände mej smått stolt och tänkte att den bloggen läser jag! För mej var " underbaraclara" en ny bekantskap, men verkade vara en jordnära tjej😊 Tänk vad världen är liten ibland, eftersom vi bor i ett tvåspråkigt område där finskan ändå år lite starkare är det inte så ofta vi får föreläsare från Sverige. Ha det bra❤️

  2. Jättefint fixat på altanen! Jag har en likadan marockansk lyskta som jag släpade hem som handbagage på flyget en gång, den tillsammans med ett enormt fat i keramik… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *