Träningskläder i färg

 
Förra veckan var ingen bra vecka med träningen, jag kom bara ut på en promenad och jag mår bäst när det blir ca 3 dagar veckan, men sedan gäller det att ta tag i det så igår var jag på x-fit pass. 
 
 
Man gör en övning tex. 25 st situps sedan springer man 400 eller 200 m och så håller man på så där i ca 45 min och går igenom alla övningar. Det var ett roligt pass men rikigt jobbigt. Ett pass jag aldrig trodde om mig själv för 4 år sedan att jag skulle göra och något som jag inte skulle pressa mig att göra hemma själv. Löpningen är helt ok men jag är inte så stark som jag skulle vilja vara. Jag är i alla fall stolt över mig själv att jag aldrig slutar träna, i fyra år har jag varje vecka tränat med någonting för att hålla mig i form. Vi är så duktiga på att sänka oss själva men det gör oss inte bättre. Jag försöker alltid berömma mig själv när jag har tränat så hjärnan får positiva upplevelser och minns att det är kul. 
 
 
 
 
Idag ska det bli ärenden för mig och Elin ska besöka skolan, ett viktigt prov ska göras. Jag ska också fota nya bilder till körkortet. I eftermiddag blir det promenad med min bästa vän och så kanske köra lite jord i trädgården där de har grävt och där jag ska så gräs igen.
 
Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Träningskläder i färg”

 1. Så härliga träningskläder 😊
  Jag mår också bäst av träning några dagar i veckan .
  Tyvärr har jag dragit på mig en förkylning nu😁
  Ni får ha en fin dag , ta hand om er❤️

 2. Åhh nu fick jag lite dåligt samvete eftersom jag slarvat lite med träning på sista tiden. Häftigt med gult, det ska vara sporrande har jag hört.Gult är den snabbaste färgen i spektrumet och befrämjar energi samt rörlighet i både kropp och sinne. Bär gult när du tränar och du kommer att känna dig rörlig och pigg. Kanske onödigt vetande.. Kraaam Pia
  

 3. Läste dina ord på insta om att du var en tyst fegis innan och jag känner igen mig. Du skriver så kloka må bra texter hade du kunnat tänka dig och skriva mer om just den biten ? /Ann

 4. Du ÄR duktig Lotta!
  Själv har jag hamnat i en form av socialfobi-svacka så stt ta mig till gymmet känns som att bestiga ett berg. Så tråkigt.
  Tänk vilken förändring du har gått igenom. 🙂
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *