Piffat i badrummet

 
Hela våren har jag haft lite mer inspiration att ha fint omkring mig, det vände när vi började göra iordning Elins rum. Före jul var jag helt dränerad på energi och inspiration att piffa hemma, men sedan har det kommit tillbaka. Nu vill jag ha fint och rent omkring mig och ser det där piffet som något roligt igen. 
 
 
 
 
 
 

 
Handdukar Lexington, kommod här
 
Nu är det dags att köpa ett nytt toalock och lämna tillbaka det här locket. När Elin var så sjuk och inte kunde gå eller stå själv då var detta locket med handtag jättebra hjälpmedel. Nu har hon lite intensivare behandling i sommar, men så sjuk tror jag inte hon blir igen. 
 
Ha en fin lördag allesammans jag ska berätta om min lite senare. Det kommer bli en bra dag, mer än så kan jag inte berätta just nu 🙂 
 
 
Kram Lotta
……………………………
 
Mer badrum hittar du här om du scrollar ner

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

11 reaktioner på ”Piffat i badrummet”

 1. Vad fräscht det ser ut. ljusblåa handdukar var ju jättesnyggt till det vita och glasväggarna. Jag blev glad för schampotipset eftersom jag har känslig hårbotten. Ha en toppendag ska bli kil att se vad du hittat på senare. Kram Pia

 2. Superfint! Älskar handdukarna, så våriga😊

  Handtagen/stöden till toaletten. Var hittar man sådana? Kan man köpa själv? Gissar annars att ni fått dem av typ kommunen? Vi skulle behöva ett par till när min mamma hälsar på som är kroniskt sjuk så därför jag undrar.

 3. Så fint och vårfräscht det ser ut 🙂 Och tack för tipset med de skonsamma hudprodukterna! Ska definitivt titta lite närmre på dem 🙂

 4. Vilket UNDERBART ljust och härligt badrum!!!
  Love it :))
  Tack också för tipset om hudvårdsprodukter, har med känslig hy… Tycker det är svårt med vad man ska ha, så sist gick jag till apoteket. Men min hy på kroppen är med torr, så dessa kanske är något jag borde testa..
  Ha en fin söndag!
  Kramar Anna

  1. Ja fogarna är lite svåra att hålla rena , annars är jag ju ingen städare 🙂 det har varit ganska skitigt i duschen, men nu har de städat där inne ordentligt så nu börjar det se riktigt bra ut 🙂 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *