Besöker Helsingborg och firar min vän

 
 
Jag kunde inte skriva igår att jag var på väg till Helsingborg för att fira min vän Lena för det var en överraskning, men nu är jag här. Igår hade jag en underbar dag med Lena som fyller 50 år och som jag lärt känna genom bloggen. Mitt skånegäng som jag kallar dem och så lite andra tjejer. Vi träffades först på brunch på Elite hotell och sedan blev det bad i kallbadshuset i Pålsjö, middag på kvällen på Paolos och sedan har jag sovit över hos Lena. 
 
 
 
 
Nu är jag laddad att besöka mina favoritbutiker Hedentorps plantskola, Butik Magasin, Sofiero blomster, Butik Linnea och Enkla ting och sedan hem 4 timmar i bil.  Nu var det längesedan jag var omkring och tittade så idag ska jag njuta av min egna dag och bara inspireras. Ha det bra!
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Besöker Helsingborg och firar min vän”

  1. Vad härligt det låter Lotta! Nästa gång du är nere i Skåne får du gärna komma och hälsa på i mitt lilla skånehus utanför Ystad 🙂 nu börjar vi få lite ordning och badrummet har blivit renoverat. Idag ska jag faktiskt bege mig till Helsingborg för att äta lunch och kanske besöka några av de butiker du rekommenderar. Från mig är det ca en timmes bilresa till Helsingborg, men jag tänkte ta det på vägen upp till Göteborg. Visst är det härligt att sätta sig själv i sin bil och lyssna på bra musik! Igår var jag en sväng på Österlen, antikmässa i Brösarp och så Kivik. Ha en härlig söndag!

  2. Hej! Vad fin du är och din blogg är härlig. Så du har varit i Marrakech? Vad gillade du staden? Har funderat på att resa dit och vill gärna höra åsikter om orten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *