Fira födelsedag och roadtrip

 
 
 
( alla bilder från lilla kameran) 
 
Vilken härlig helg det blev!  Jag fick träffa mina skånetjejer, äta god mat, bada i havet och titta på vackra saker. Jag har haft det så bra.
 
 
Vi började dagen igår med att gömma oss inne på Elite i Helsingborg. Dit kom Lena med sina barn och visste inte att alla hennes närmsta vänner fanns där för att fira hennes 50 års dag. 
 
 
 
 
Efter brunch på Elite hotell gav vi oss av till Pålsjöbaden. Solen lös och det var toppenväder för bad och bastu.
 
 
På Pålsjö är det nakenbad som gäller 🙂 det gick toppen det. Vi badade bastu och kastade oss i havet. Det var härligt!! På kvällen myste vi tillsammans och var ute och åt middag tillsammans. 
 
Idag följde Jeanette med mig på en runda till några av mina favoritställen. Jag hade gjort en liten lista och räknat ut att vi skulle hinna en hel del. 
 
 
 
Vi började turen i Högansäs Butik Magasin
 
 
 
Sedan bar det av till Mölle krukmakeri
 
 
 
Så var vi på Hedentoprs plantskola, så mycket fint!
 
 
 
Där stannade vi och tog lunch och kaffe i en alldeles underbar miljö. 
 
 
Sedan besökte jag för första gången Sofieros lilla butik. Himmel så vackert och mysigt. Jag har varit på Sofiero men missat den lilla butiken. 
 
 
 
 
 
 
Näst sista besöket var Butik Linnea som ligger i Helsingborg. Alla dessa butiker älskar jag för de ger så mycket inspiration. 
 
 
 
Sedan hann jag precis på håret till Enkla ting. Där gick jag några varv för att titta på allt det fina och sedan var med inspirationstripp slut. 
 
 
Några fina nya dynor till utesoffan blev det som inköp på Enkla ting. Samma som jag har innan i köket.
 
 
 
Några mindre krukor och växter till altanen utanför uterummet blev det också. På tisdag kommer altanmöblerna från Ikea så då ska jag fixa fint där. 
 
Sådana här resor när man får träffa sina vänner som man inte sett på ett år och få inspireras in i själen gör så mycket gott. Jag älskar att fara runt och uppleva och den där kreativa själen får näring. Det var underbart att få dessa dagar med vänner.
 
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

13 reaktioner på ”Fira födelsedag och roadtrip”

 1. Hallå fina!
  Å va härligt det låter å vilka butiker…dööör en smula…
  Vill dit jag meeee.;)
  Energitankar resor behöver man allt ibland…
  Jag ska snart på en sån dagstur jag…;)
  Kraaaam

 2. Låter som en härlig helg!

  Jag inser att jag är värdelös på att åka på utflykter, skyller på att jag inte har körkort och ser med glädje framemot alla turer som jag ska ta när jag väl tagit körkortet.

  Kram

  1. Det är så kul att se lite, men sedan är det härligt att bara vara hemma också. Har man körkort kan det vara lite svårt att ta sig runt på landet, men du har ju er härlig husvagn. Kram Lotta

 3. Oj så många finna butiker ….man blir verkligen sugen på att besöka….ni måste haft en kanon dag.
  Ibland är jag via mitt jobb i området runt Helsingborg och Höganäs….vore jättesnällt om du kunde skriva lite närmre om vad butikerna heter, finns och ligger…..Kramar Lena i Färjestaden.

  1. Klokt Lena, tänkte på det igår så jag går in ikväll och lägger länkar till butikerna, det går annars googla på alla men länkar är lättare. Hoppa du kan åka och se några dem. Kram till dig Lena ❤️

 4. När jag såg bilden på Pålsjö kände jag igen det direkt! Jättekonstigt tyckte jag först, innan jag insåg att jag vart där en gång, när jag var väldigt liten, när jag var på husbilssemester med min pappa. Kul vad hjärnan kan plocka fram saker som en trodde en hade glömt! 😀

 5. Följer din blogg och så att du skulle till mina favoritbutiker, Enkla Ting är ju nr. 1 besöks många gånger ligger ju nästan bara runt hörnan här.
  Själv var jag på Lödde plantskola i söndags och där skulle du kanske också så jag höll ögonen öppna ifall jag skulle se dig.
  Ha en fortsatt trevlig dag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *