Plantering, sol, behandling och en riktigt skön dag

 
Jag börjar dagen bakifrån idag. Har varit ute och planterat i solen. Gud vad jag har haft det bra. Stillheten, tystnaden, gå i arbetskläder, dricka kaffe, lyssna på hönsen, se alla blommor osv. 
 
 
 
 
Nu har jag gjort lite fint och bytt korgarna till nya krukorna. Ska fixa citronträden och olivträden men det är fortfarande lite kallt ute så det får jag vänta med det. Elin har gjort skolarbete och så har vi fått hjälp att städa huset. 
 
 
Innan högdos och Elin läggs in på sjukhuset och får cytostatikadropp och spruta i ryggen så brukar vi hitta på något som hon gillar. Den här gången ville Elin ha massage på p.a.u.s och jag passade på och tog en avslappnade chokladbehandling. Nu är jag så mjuk och fin på kroppen. Så himla glad att hon mår så bra nu så vi kan ha hitta på saker så hon slipper sitta hemma allt för mycket. Träffade också Anna som äger p.a.u.s och vän till mig. 
 
 
Efter vår behandling tog vi en tur på stan, tog lunch och Elin tittade in på Bikbok och handlade för ett presentkort. 
 
 
 
 
 
Sedan var det dags för syntest till körkortet och det gick toppen, nu är det bara några papper som saknas så ska vi börja övningsköra. 
 
 
Nu är det dags för jobb, reportage ska skickas till Finland och mail ska svaras på. Men jag har korkat upp en cider 🙂 och mannen lagar mat så det blir en fin kväll. 
 
Imorgon ska jag sätta mig ner och skriva lite omkring mina tankar omkring livet just nu. Dagarna rullar på och när det är bra så tänker jag inte så mycket, vill mest bara leva och ha det bra. Men det är alltid roligt att dela mina tankar med er. Ni ger mig så många bra ideer och jag tycker så mycket om att ni är med mig i min bloggvärld. 
 
Idag blev det bilder igen från min lilla kamera men imorgon ska jag använda min riktiga kamera igen 🙂 imorgon blir det hemmadag. 
 
Kram Lotta
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Plantering, sol, behandling och en riktigt skön dag”

 1. Ingen skillnad om du använder din lilla kamera eller stora kamera. Bilderna är fina och de förmedlar stämning. Hoppas Elins kur inte blir så tuff denna gång. Ha det bra allihopa!

 2. Jag kikar in här varje dag men har varit lite feg för att lämna en kommentar. Gillar din blogg, den är rak och ärlig, rätt upp i vardagen hamnar man. Den är full av inspiration och positivitet trots det tuffa ni tvingas gå igenom. Glad att se att Elin ser piggare ut och att hon orkar hänga med på mer aktiviteter ❤️ Ni verkar vara en fin och omtänksam familj som månar om varandra ❤️

  Ett tips
  Du som gillar inredning, har du sett dom vackra lyktorna från majas cottage? Dom har ett fint budskap med både text och syfte, jag ramlade in på deras hemsida av en slump och upptäckte att dom stöttar barncancerfonden. Otroligt vackra lyktor, dom har annat med men lyktorna är wow.

  Tack för att du delar med dig av er vardag 😊 Ni är starka allihop. Kram

 3. (Jag kan inte kommentera på ditt senaste inlägg så jag gör det här istället.)
  Tack fantastiska Lotta för allt du ger oss genom dina ord och erfarenheter.Jag hittar inga bra formuleringar just nu, men Tack!

 4. Hej Lotta!Jag följer din blogg dagligen den är helt underbar.Jag har kommenterat en gång min undran var då om du mådde dåligt av socker mm?Idag måste jag bara kommentera Du skriver så otroligt fint klokt o sunt.Man bara suger in din skrift så himla fint.
  Du borde nog oxå på nåt sätt sprida detta glädjetänk du har mitt i allt det jobbiga.Tror inte många kan hantera detta som du gör och din fina familj.Tusen kramar till dej o din fam

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *