Blomsterglädje i Motala

 
Idag skulle vi ta en liten åktur jag och Elin när hon haft skola, så vi åkte till Blomsterglädje i Motala. Har berättat för er en annan gång att jag var där och nästa gång skulle ta med kameran för jag tyckte det var så trevligt ställe. Elin tog peruken för er som undrar. 
 
 
 
Vi packade med lite saker och när vi kom ut i bilen så såg vi att jag hade tappat halva komposten med frukt, grönsaker, kaffesump i min nya handväska. Så himla typiskt mig 🙂 hejsan hoppsan liksom …men efter städat lite var vi iväg.
 
På Blomsterglädje så började vi med frukost, jag tog en räksmörgås och Elin en köttbullesmörgås, åt bara lite av brödet för det var mycket pålägg. Jättebra priser i fiket så det kan jag rekommendera.
 
 
 
Så här ser mina korgar ut, trasiga i botten, trasiga handtag och korgar som inte hänger ihop. 
 
Sedan tittade vi runt lite, jag köpte lite växter och tittade på deras snygga krukor. Vi har letat lite krukor till våra citron och olivträd och krukor som vi ska ha i nya växthuset. Min man älskar sådana där citrusträd och köper några varje år, sedan är han så duktig på att sköta dem så de växer så de knakar och står i vår gamla skola på vintern.
 
Tittar man på nätet och i de butiker som jag brukar hämta inspiration ifrån så kostar krukor en del och det blir för dyrt helst om man som oss vill satsa på att slänga alla trasiga korgar och ha många nya ordentliga krukor istället.
 
 
 
Men i butiken där hittade jag stora krukor till bra priser så jag ringde min man som sa att vi skulle slå till, nu när det fanns i alla storlekar och liknande färger.  Så det blev några stycken att packa in i bilen och det var precis så det gick in i min lilla bil.
 
 
 
 

 
Sedan blev det att plantera nya krukväxter också och umgås med hönsen och städa bilen som jag hade smutsat ner. 
 
Nu har jag hällt upp ett glas vin och ska jobba lite. Mail, fakturor osv måste fixas och sedan kommer killarna efter fotbollen med lite mat. Nu är jag så laddad att Kalle ska börja snickra mer på växthuset, det ska bara finnas tid också, men det kommer. 
 
Ha en skön fredag!
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
Kram Lotta
 
………………………………
 
Mer om blommor hittar du här om du scrollar ner
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Blomsterglädje i Motala”

  1. Så härligt för Elin att hon har peruk att välja!

    Så himla kul att du ringer Kalle för att höra om du ska slå till på krukorna. Jag får alltid höra massa skit om hur jag är hårt hållen av Ante för att jag vill diskutera större inköp med honom innan jag slår till. Tycker man gör det i ett förhållande, diskuterar inköpen. Det är ju inte så att jag frågar om lov utan jag vill ju höra hans åsikt. Så tack för att du delade med dig av det samtalet!

    Snygga krukor!

  2. Å BlomsterGlädje i Motala är min favorit butik. Bra priser och goda räkmackor… 😀 👍 💓

    Tycker så mycket om din blogg… 💓

    Hälsningar Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *